5 varianten met de omschrijving: een slaapkamer voor het meisje in een moderne stijl

5 varianten met de omschrijving: een slaapkamer voor het meisje in een moderne stijl

12 October 2017Women's slaapkamer - het is de hele wereld, niet alleen een kamer om te slapenWomen's slaapkamer - het is de hele wereld, niet alleen een ruimte voor snaKonechno, de ontwerper zou alles professioneel te doen, maar veel aces heeft hij niet. Het kan willekeurig interessante oplossingen te bieden, maar het zal gewoon niet goed zijn om uw klant weten - naar zijn smaak, voorkeuren, gewoonten. En als zateivaet reparatie- vrouw slaapkamer, rekening houden met de kleinste details.


Ontwerpideeën slaapkamer in stijl Shabby-chic

Voor de slaapkamer van een jong en romantische meisje in de stijl Chebbi-chic - een droom kamer. In deze stijl, veel met elkaar verweven, en worden hier vermengd ligt de nadruk nog geen twee stijlen, en nog veel meer - dit land, en de Provence, en vintage. Het resultaat is een origineel interieur en modern, en doordrongen van de geest van een vervlogen tijdperk.

kleurenoplossingen

Kleuren in het interieur kan als volgt zijn:

 • wit;
 • Lavender;
 • pistache;
 • perzik;
 • Bright citroen;
 • Pale blue;
 • Beige.

De eis hiervoor is het - de belangrijkste oppervlak van de slaapkamer moet duidelijk zijn, omdat de monochrome voordelige benadrukken meubels en accessoires. Voor de wanden van de slaapkamers worden vaak gebruikt heldere behang met florale versiering in retro-stijl.

Shabby-chic - niet sobere stijl, omdat de inrichting zeer zorgvuldig gekozenShabby-chic - niet sobere stijl, omdat de inrichting zeer zorgvuldig gekozen

Inrichting van een kamer en een combinatie van moderne en vintage. Fine zal toetreden tot het interieur en kunstmatig verouderd meubilair en items met geschilderd, glas-in-lood ramen, smeedijzeren details. Alle meubels moeten weloverwogen verloop, bij voorkeur ronde vormen van het meubilair zijn.


De belangrijkste decoratie van een slaapkamer - een bed, met een overeenkomstige ontwerp, stof luifel, luifel en luifel, sierkussens, interieur sprei. Verkocht kant-en-klare pakketten, maar al deze dingen kan en smaakvol.

Textiel kan worden versierd met florale ornamenten beelden en engelen vogels, verschillende symbolen. Linnen, zijde en katoen - de gewenste materialen. Textiel heeft meestal kantversiering met ruches en plooien.

Slaapkamer Girl 2017: Art Nouveau

De kamer in deze stijl voor vrouwen moeten niet verschijnen koud. Sinds Nouveau is ontstaan ​​in de Silver Age, het tijdperk van de symboliek, uw eerste taak - om een ​​symbool van zijn kamer. Bijvoorbeeld, lelie. Het is de schoonheid van de eenzaamheid, of duiven die trouw symboliseren.

Kamers voor meisjes kenmerkt zich door vloeiende lijnen. Omdat meubilair en decor vloeiende lijnen zou moeten hebben, uit de scherpe hoeken zou moeten gevenKamers voor meisjes kenmerkt zich door vloeiende lijnen. Omdat meubilair en decor vloeiende lijnen zou moeten hebben, uit de scherpe hoeken zou moeten gevenHet selecteren van de hoofdpersoon, moet het gebeuren in vele onderwerpen van het interieur - gordijnen, stoffering, decoratieve objecten, behang, foto's, etc. Niet overal, zou het te veel, maar de symboliek van de noodzaak te passen.

Interieur in moderne stijl is natuurlijk te zijn - bloemmotieven en andere natuurlijke motieven de boventoon voeren.

Ontwerp Vrouwen slaapkamers in landelijke stijl

En dit idee voor de liefhebbers van de versheid en de eenvoud van de oplossing. Neemt nota van de landelijke manier van leven, de relatie met de natuur, dat alles Interior landelijke stijl passeert.

Het ontwerp van de muren in een slaapkamer bestaat uit:

 • Behang bloem, mobiele of strippen;
 • Houten panelen die de muren en het plafond kan versieren;
 • Sierpleister, mogelijk met elementen van steen of muur.

Houten vloer - de beste oplossing voor een dergelijke interieur. Dit kan een parket of harde vloeren zijn. Paul versieren rustieke patchwork tapijt.

In het ontwerp van de slaapkamer in de stijl van het land niet flashy kleuren niet gebruiken, moet alle schakeringen dicht bij de natuurlijke, natuurlijke tinten zijnIn het ontwerp van de slaapkamer in de stijl van het land niet flashy kleuren niet gebruiken, moet alle schakeringen dicht bij de natuurlijke, natuurlijke tinten zijn

De beste kleuren voor de slaapkamer-land:

 • beige;
 • blauw;
 • olijfolie;
 • geel;
 • terracotta;
 • Cote et al.

Op de ramen hangen eenvoudige, bijna gewichtloos gordijnen. Florale motieven zijn te vinden in het decor, maar overdrijf het niet - land, natuurlijk, net als bij Provansal, maar het is nog steeds verschillende stijlen.

Meubels licht, bij voorkeur hout, maar je kunt het ijzer, smeedijzeren bed te gebruiken. Gebouwd geselecteerde massale en bijna onbeleefd. Coloring - "hout".

Interieur van een slaapkamer voor het meisje in de stijl van het minimalisme

Deze stilistische trend verhoogt de zuiverheid, perfecte orde, ruimte, veel ruimte. De frisse lucht moet worden gevoeld de ruimte, en op hetzelfde moment, uiteraard, een set van dingen te minimaal zijn. Maak het niet zo gemakkelijk.


Slaapkamer in een minimalistische stijl is zeer geschikt voor elk meisje. In een dergelijke ruimte, zal het volledige comfort en een maximum aan comfort te voelenSlaapkamer in een minimalistische stijl is zeer geschikt voor elk meisje. In een dergelijke ruimte, zal het volledige comfort en een maximum aan comfort te voelen

Als u wilt, bijvoorbeeld, lichte muren, het is mogelijk, maar alle stukken van meubels moeten eenvoudig en niet zo rijk zijn.

Vereisten voor meubels

 • Je kunt niet - geschilderd, gebeeldhouwd en versierd meubels;
 • Van cruciaal belang is het bed, die kan lijken op een mat met verborgen benen;
 • Gebouwd net gebouwd, is het wenselijk dat zij samengevoegd met de muren;
 • Als het mogelijk is - is kleedkamer, waar hij verbergt alle onnodige.

Het bed is niet versierd met kussens, een luifel. Deken enkele kleur, maar ook gordijnen, die in de meeste gevallen vertegenwoordigd door blinds.

Ontwerp opties voor de slaapkamer van het meisje in de Scandinavische stijl

Scandinavian slaapkamer - het is witheid en helderheid. Hier sneeuwwitte kan worden gecombineerd met heldere, zelfs zuur kleuren. Vraag proporties.


In de slaapkamer is het zinvol om het accent muur met prints van natuurlijke onderwerpen maken. Florale motieven en bloemenpatronen moeten vakkundig worden uitgevoerd.

De slaapkamers in een Scandinavische stijl hangers en rekken zonder maskering tentoongesteld in de slaapkamerDe slaapkamers in een Scandinavische stijl hangers en rekken zonder maskering tentoongesteld in de slaapkamer

Bed - standaard, rechthoekig. Soms heeft ze hoofdeinde gewrocht. Het bed is meestal niet groot is. Aan elke kant van het bed - side tafels. opknoping rekken worden vaak gebruikt, zacht en licht trekjes. Maar congestie en massieve meubels scandium-stijl tolereert geen, als het kabinet - iets eenvoudigs als een vlo.

Kamer voor meisje in een moderne stijl (video)

Kies uw versie van de vrouwen slaapzaal, dat is niet slecht smaak in de vorm van excessieve romantiek, en winderigheid. Uw reflectie is de voorkeur interieur stijl, het getuigenis van uw smaak en levensstijl.

Succesvolle vernieuwing!

 Stijlvolle slaapkamer voor het meisje (foto)

10 123 204 1672 1580-6 26466693 1387722 ab1db1fa5e03f351f0225b03f3d7e8d2 1396622238spalnya-devushka-9 b1bae0b6a7de15d7f578284f0741a1ff

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =

map