5 tips voor het kiezen van stopverf gipsplaat

5 tips voor het kiezen van stopverf gipsplaat

12 October 2017Puttying wanden en plafonds is een belangrijke stap in het uitvoeren van reparatiesPuttying wanden en plafonds is een belangrijke stap in de reparatie rabotGipsokartonnye ontwerp, gebouwd met zijn eigen handen, die behoefte hebben aan hoogwaardige afwerking. En met het oog op een decoratieve afwerklaag leggen is perfect, dit proces als vulmiddel, is niet geannuleerd. Dit is een vereiste tijd voor de bereiding van de GCR tot afwerking, alsmede de noodzakelijke stap verbonden geleider naden, verbindingen, hoeken.


Kenmerken materiaal: hoe de stopverf gipsplaat kiezen

Vandaag in bouwmarkten kan worden gevonden een mix, die u kunt gebruiken als een kant-en-klare vulmiddel, en het mengsel, die nog moet worden gefokt. Kant-en-mix is ​​goed als je zeker weet dat je het hebt gekocht en onmiddellijk te vluchten stopverf muur. Maar als de reparatie zal moeten vertragen, of om het gedoseerde mengsel te gebruiken, zal het product niet werken - het zal snel bederven.

Selecteer hoogwaardige filler kan worden in een speciaalzaakSelecteer hoogwaardige filler kan worden in een speciaalzaak

Op soort inbindelement putty mengsels:

 • gips;
 • cement;
 • Polymeer.

Alle drie types van formuleringen geschikt voor spackling, maar het is zeer belangrijk om de omstandigheden van de werkwijze kennen - waar de stopverf die, onder welke voorwaarden, etc. Bijvoorbeeld, in sommige gebieden alleen een waterbestendige bekleding. Natuurlijk, veel hangt af van de financiële mogelijkheden. Er zijn bekende merken, merken (zoals Knauf), waarvan de kwaliteit niet te zeggen hebben. Maar ook minder bekende merken kunnen een goed niveau zijn, zodat de keuze wordt nog gecompliceerder.


Welke vulstof putty gipsplaat: gipsmengsel

Experts zeggen dat de beste vulmiddel voor gipsplaat - het is een mengsel van gips. De basis van deze natuurlijke materialen bevatten, vulstoffen, die de eigenschappen van het mengsel te verbeteren. Het is een natuurlijke project, absoluut onschadelijk en, bij wijze van spreken, "vriendelijke" aan de koper.

Vulstoffen gipsplaten voor de perfecte mengsel van gipsVulstoffen gipsplaten voor de perfecte mengsel van gips

Onder de voordelen van gips: • Ze krimpt niet;
 • Het materiaal leent zich voor egalisatie;
 • Heel snel, deze jas droogt;
 • Gemakkelijke oplossing te doen - je voeg gewoon gips om het water in de juiste hoeveelheid.

Zoals te zien is, zijn de eigenschappen spreken voor zich, en dat maakt masters om een ​​keuze in hun voordeel te maken.

Gips wordt niet aanbevolen voor gebruik in omgevingen met een hoge luchtvochtigheid.

Er is een stuclaag en beperkingen - en vooral is het een slechte waterbestendigheid. Dat de pleister neemt snel vocht. Met herhaalde drogende coating zal barsten.

Cementpleister en de functies

En dit is de meest waterbestendig stopverf onder een aantal in de handel verkrijgbaar. Handig is dat dergelijke vulmiddelen goed bestand tegen temperatuurschommelingen. Het is omdat deze vulstoffen zijn goed geschikt voor het afwerken van de gipsplaten in de keuken of in de badkamer.

Cementpleister wordt gekenmerkt door resistentie tegen vocht, zodat het geschikt is voor de muren in de keuken en badkamerCementpleister wordt gekenmerkt door resistentie tegen vocht, zodat het geschikt is voor de muren in de keuken en badkamer

Gebrek aan cementplamuur mengsels - sterke krimp tijdens het drogen, en de vorming van microscheuren. Daarom is het noodzakelijk meerdere malen stopverf. Als u niet zelf beslissen, laat shpaklyuyut cement samenstelling specialisten - ze weten nog steeds alle nuances van dit materiaal.

Polymeermengsels spackling

Maar de polymeermengsels zijn superieur aan beide van de bovenstaande samenstelling in de prestaties. Ze kunnen worden gebruikt in elke kamer, in de woonkamer en slaapkamer, badkamer en keuken, hal en gang en ga zo maar door. Deze verbindingen niet krimpen, ze zullen u met een perfect vlak en glad oppervlak gipsplaten afwerking want met dergelijke mengsels is zeer reëel.

Vandaag de dag, de meest populaire en in de vraag polymere stopverf mengselVandaag de dag, de meest populaire en in de vraag polymere stopverf mengsel


Moderne polymeersamenstellingen worden:

 • Latex stopverf. Dit mengsel is alleen geschikt voor interne werkzaamheden.
 • Acryl sealer. Het is universeel samenstelling - en de muren van de kamer en de gevel kennis. Echter, acryl, voor al haar charmes, te snel verhardt.

Deze verschillende coating taaiheid, hoge sterkte, gebrek aan geur, en, heel belangrijk, duurzaamheid. De praktische toepassing van dergelijke mengsels voor het handhaven van de dekselstructuur en de afwezigheid van negatieve deformatieprocessen.

Een geschikt vulmiddel voor gipsplaat, Wat is een betere

Voor elke fase van de werkzaamheden moeten worden gekozen mengsel met bepaalde functionele kenmerken. Sommige van de verbindingen toegepast om scheuren en afdichten en andere geschikte vooral voor oppervlakte egalisatie elimineren goed, en nog andere worden gebruikt voor decoratieve wanden, plafonds, wanden.

Om de naden goed af en maak een gips wand glad moet pleisterwerk worden geselecteerd goede kwaliteitOm de naden goed af en maak een gips wand glad moet pleisterwerk worden geselecteerd goede kwaliteit


De volgende soorten fillers:

 • Start. Behoefte aan de naden en zichtbare depressies, grote scheuren en andere zichtbare gebreken. Dit ruwe mengsel, die nodig is voor ruwe verwerken.
 • Finish. Het doel - legt de laatste laag, het verwijdert de resterende tekortkomingen en helpt om de maximale vlakke ondergrond onder het behangen en schilderen te bereiken. Het is een wit fijnkorrelig mengsel.
 • Universal. Het draagt ​​de bestemming en de begin- en de afwerking stopverf. Het wordt gebruikt voor het afdichten van voegen en te egaliseren en de gebreken, enz. Te elimineren Het mengsel werd verhoogde sterkte.

Afhankelijk van het soort werk moet je de juiste vulmiddel te kiezen.

Wat is de samenstelling van de take - laten leiden door de prijs, op de aanwijzingen op de verpakking.

Zorg ervoor dat u met de verkoopster te praten, geven het doel van het werk, het niveau van de opleiding, krijgen praktische adviezen.

Zoals gebruikt vulmiddel voor gipsplaat (video)

Caulking - een belangrijk proces van de reparatie met gipsplaten. Neem uw tijd en geld, en dan zal de volgende reparatie binnenkort. Zorg er altijd voor dat het product gecertificeerd.

Succesvolle werk!

 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6

map