5 tips för att installera undertak i korridoren

5 tips för att installera undertak i korridoren

12 October 2017Stretch tak bidra till att ge exklusivitet och originalitet, även sådana små rum, som en korridorStretch tak bidra till att ge exklusivitet och originalitet, även ett litet rum som koridorKoridor - ett problemområde för många lägenheter och hus. Tyvärr, utformningen av lägenheterna ofta struktureras så att korridoren är en patetisk bit utrymme för att passa några bitar av möbler. Taket kommer att bidra till att lösa problemet med utformningen av området. Om du vill lära dig att förfina korridoren med hjälp av en sträcka tak, se nedan.


Undertak i korridoren: room design

Vanligtvis behöver man inte ägna särskild uppmärksamhet åt utformningen av taket i hallen, med en betoning på andra områden. Detta är dock korridor den första delen av lägenheten, som får människor. Därför är det viktigt att ta hänsyn till utformningen av utrymmet.

Undertak i hallen bör strömma in i det inre av rummet självt och göra det ännu ljusare och vackrareUndertak i hallen bör strömma in i det inre av rummet självt och göra det ännu ljusare och vackrare

Från resten av hallen kännetecknas av följande egenskaper:

 • litet utrymme;
 • oförmåga att installera ljuskrona, endast punktbelysning plats eller lampor,
 • komplex form av lokaler, inklusive de möjliga vinklar, vändningar;
 • den relativa neutralitet stilen i rummet.

Stretch tak är lätt att uppfylla alla dessa krav. Sanningen bakom varje hörn i korridoren kommer att få betala för sig, men du kommer att undvika problem med att skära takplattor, samt utstötning av taket. Stretch tak är helt platt och installation tar mindre än en dag. Professional arbete inte lämnar spår: inget damm och smuts i rummet kommer att bli.


Design taket i korridoren bör vara livet av de mest genomtänkta, eftersom det är en korridor skapar det första intrycket av hela lägenheten.

Hur man installerar undertak i en lång korridor

En lång korridor är mycket välgjord med hjälp av en sträcka tak och lämplig belysning. Huvuduppgiften för sträckan taket i detta rum blir en visuell förlängning av utrymmet.

För lång korridor är bättre att använda ljusa färger nyatyazhnyh tak och belysning gör jämnt över takytanFör lång korridor är bättre att använda ljusa färger nyatyazhnyh tak och belysning gör jämnt över takytan

Följande tekniker kommer att bidra till att skapa en känsla av volym i en lång korridor: 1. Den glansiga ytan. Kvalitativ glans reflekterande förmåga är nästan jämförbar med spegelytan. Denna effekt är mycket fördelaktigt om du vill utöka utrymmet. Vidare är ljuset från lamporna, reflekteras i ytan fördubblats.
 2. Placera flera platser längs längden av korridoren på samma avstånd från varandra. Detta kommer att göra rätt accent i rummet.
 3. Häng aldrig volym belysning; ljuskronor, lampetter och golvlampor stor ledighet för andra rum.
 4. Tak gjorde några nyanser ljusare än väggarna, kommer också att utöka utrymmet.

Var ytterst försiktig med valet av möbler. Stoppa företräde åt små mysiga skåp. Hög möbler belamra redan litet utrymme.

Hur du ordnar tak i en smal liten korridor

Om anmälas för registrering av korridoren är mycket smal och liten, kan taket också hjälpa hantera denna situation. Stoppa valet att lätta blanka ytor utan siffror och utsprång.

Vit stretch taket kommer att vara precis det perfekta valet för en liten korridorVit stretch taket kommer att vara precis det perfekta valet för en liten korridor

Här är några originella idéer som bidrar till att diversifiera en liten smal korridor:

 • Original belysning. Förutom fläckarna ser bra ljus band eller hela ljuspaneler som ligger i mitten av en korridor eller några små paneler längs längden av korridoren. I allmänhet, leka med ljus spara lite utrymme, vilket gör det en mysig och vackra rum där det är trevligt.
 • Färgen på taket. Mycket ovanligt och mycket lämpligt att se ljust kontrast tak, i kombination med vissa delar av interiören (tavelramar, remsor av tapeter, dörrar handtag och så vidare.) Välj ljusare nyanser favoritfärger.
 • Snygg och ursprungliga taket ser glänsande svart radikal. Ljusa fläckar kan hjälpa understryka elegansen i mörka beläggningen. Reflekterande egenskaper kommer att bidra till att ta bort effekten maskeras av mörkret.

Observera att endast högkvalitativa tyger har en hög förmåga att reflektera ljus. Inte snåla på företaget; kända varumärke - är nyckeln till en tillförlitlig, hållbar och vackert tak.

Två nivå spänntak i korridoren

Traditionellt en två-nivå tak i stora rum där kan du låta fantasin flöda och skapa en allvarlig sammansättning med användning av olika texturer, färger och mönster.

Duplex undertak bidrar till att dekorera din inredning korridorDuplex undertak bidrar till att dekorera din inredning korridor

närvarande utvecklas tekniker som gör det möjligt att konstruera en tudelad dock undertak så att den kommer att öka den visuella korridoren, dekorera den och ger en idealisk plats belysning.

Vilka vägar arrangemang av de två nivåer av spänningen i filmen kan genomföras i ett trångt utrymme inline:


 1. I en liten utskjutande korridor är möjligt att göra en ram för den lätta mörkare glansiga ytan. Denna populära teknik utökar det utrymme och gör konstruktionen mer komplett.
 2. Högtalare torg ligger längs med korridoren. Beroende på längden kan passa mellan 2 och 5 rutor. Sådana konstruktioner kan bli ett slags plattform för lätta kompositioner. Tape med färgade lysdioder skapar effekten av en stigande tak och ljusa färger kommer att göra en lyxig och lekfull accent till takytan.
 3. Om utrymmet tillåter hallen, kan du göra den traditionella våg av 2 eller till och med tre nivåer. Den trapptak - är en vacker mottagning, lämplig för en stor rektangulär hall.

Att spela med nivåerna i korridoren, försök att kombinera med den ursprungliga matt yta glansmönster. Fotokopiering eller redo att täcka med strukturerad mönster - du bestämmer.

Undertak i hallen och korridor (video)

Korridor - är en särskilt svår fråga för dem som bor i Chrusjtjov och andra små lägenheter. Men genom att använda rätt råd, och i samråd med en specialist, kommer du att kunna uppnå goda resultat. Efter installationen av undertak och belysning du inte vet hallen! Glöm inte att betrakta arrangemanget av möbler; system för framtiden av korridoren bör ges för befälhavare att starta reparationer. Var försiktig med valet av företaget! Endast beprövade företag kommer att göra allt i sin klass.

Undertak i hallen (foto)

1 4 8d2515e644a7409bc91416c5f9b03745 242a2f188635af7edb233bcba986af0f 82 1330525190258 1389979077natyazhnoy-potolok-3 1389979083natyazhnoy-potolok-10 1391099450kombinirovannyy-potolok-9 besshovnye13

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 62 =

map