5 stappen maken een hoek naar gipsplaat

5 stappen maken een hoek naar gipsplaat

12 October 2017Mooie doos van de gipsplaten in de badkamer is origineel aan het interieur en verbergen communicatie versierenMooie doos van de gipsplaten in de badkamer is origineel om het interieur te versieren en te verbergen kommunikatsiiChtoby de hoek van de gipsplaten correct te maken, moet u enige ervaring hebben of gebruik maken van het advies van vrienden die hebben gewerkt met dit materiaal. Ja, gipsplaten is een veelzijdig materiaal, maar maakte een aantal onhandige bewegingen tijdens de installatie, kan het breken en kom naar de nutteloosheid, en dit betekent dat het ook kwetsbaar. Vooral bij de keuze van de methode die gipsplaten platen hun toevlucht tot verschillende soorten bevestigingsmiddelen, de schroeven, grote ankerbouten, waarin de vellen kunnen beschadigen. Hoeken gipsplaat bevestigd aan twee zijden, met de binnen- en buitenzijden van de rechte hoek en wordt geproduceerd door middel van een metalen hoekprofiel.


De hoek van gipsplaat: waar te beginnen te doen

Bij het inrichten van de ruimte in het huis, vaak geconfronteerd met onregelmatigheden van de wanden, waardoor hoekige ontwerp, stopverf gaten en openingen in de wand. In dit geval helpen gipsplaten, in het bijzonder, kunnen ze de rechte hoeken van 90 graden te maken, en zelfs te geven een andere vorm.

Gipskartonplaten voldoende plastic, zodat ze je in staat om een ​​doos van elke vorm te makenGipskartonplaten voldoende plastic, zodat ze je in staat om een ​​doos van elke vorm te maken

Voor montage hoeken van gipsplaat in ieder-master moet de nodige instrumenten en accessoires te presenteren:

 • De boormachine (drill, boorhamer of schroevendraaier);
 • Verwisselbare kop voor een schroevendraaier (bits);
 • gipsplaten;
 • Scharen voor het snijden van metaal en een mes voor het snijden van gipsplaat;
 • Zelftappende schroef of schroeven van verschillende diameters;
 • Meten instrumenten (meetlint, niveau, mark, vierkant);
 • Bulgaars.

Deze set is voldoende zowel ervaren als beginnende meester.


Te lappen alles goed kunnen gebruiken, moet versterkt profielen, spatels, troffels, primer en gips voor de muren.

Dergelijke materialen kunnen gemakkelijk worden gekocht in bouwmarkten.

Hoe de hoek van gipsplaat maken

Voor de start van de afwerking is nodig om persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken: handschoenen en een veiligheidsbril om de handen en de organen van het gezichtsvermogen te beschermen. Dit voorkomt schade tijdens het gebruik, bijvoorbeeld tijdens het snijden van gipsplaten.

By the way, om gipsplaten hoeken te maken, moet de muur worden puttied voorhand.

Dit zal de oneffen muren heffen en verder te vergemakkelijken op de wanden van tevoren moet worden gevormd gestel, die gebaseerd gipsplaat.Instructies voor het maken van het interieur hoeken van de gipsplaten is eenvoudig en vereist geen grote kennis genomen moeten worden:

 1. Ten eerste moet je lijn otchertit op de vloer, die zal moeten een metalen profiel dat is "de basis" van de toekomst muur te monteren. Voor een correcte en nauwkeurige plaatsbepaling, het gebruik van het gebouw niveau en de omgeving.
 2. Het plafond is ook noodzakelijk om de lijn waarop het profiel uit metaal is gepositioneerd maken.
 3. Daarna worden uitgegaan monteren van de geleidingsprofielen staander aangebracht, loodrecht op de vloer. Het interval tussen de profielen is ongeveer 30-40 centimeter, en voor bevestiging met schroeven, gebruik pluggen.
 4. De voorlaatste trap van de binnenhoek van de gipsplaat verbinding een frame met de wand, die de sterkte van de wand zal toenemen. Bevestiging gebeurt met schroeven voor gipsplaat.
 5. De laatste stap is het frame gipsplaat dichten. Opdat de hoeken vellen niet worden beschadigd en niet te breken, is het noodzakelijk om een ​​snij- en afschuining gipsplaat op een hoek van 45 graden gebruikt slijpmachine of decoupeerzaag maken.

Voordat u begint met reparatiewerkzaamheden aan de installatie van de dozen moeten eerst metingen aan het plafond en aan de muurVoordat u begint met reparatiewerkzaamheden aan de installatie van de dozen moeten eerst metingen aan het plafond en aan de muur

Je moet zoveel mogelijk proberen in parallel aan het profiel van zowel de vloer en het plafond om de muren te vestigen werden direct.

Om het karkas structuur te verbeteren, zal helpen bij het opzetten van de winst, gegalvaniseerd dubbele profiel.

Binnenhoek neemt de last van de lading, zodat de hoek kan worden versterkt door extra schroeven geïnstalleerd. Na de installatie is voltooid, moet worden gepleisterd stopverf gewrichten en hoeken.

Buitenhoek te doen:

 1. Het eerste wat je nodig hebt voor het afwerken van buitenhoeken de lay-out, die geperforeerd metaal of kunststof hoeken zal worden geïnstalleerd doen, maar ook om te meten en te snijden op de gewenste lengte.
 2. Neem een ​​kijkje en zorg ervoor dat de hoeken van het profiel bleven over de gehele lengte, kan worden gedaan met behulp van een waterpas of een hoek.
 3. Bevestig de hoek met schroeven en installeer het verticaal, dat wil zeggen loodrecht op de vloer;
 4. De laatste stap is om de profielen van kleefspecie gebaseerde lossen. Promazhte perforaties lijm hoek met een spatel dik.

Na drogen, draai de bevestigingsschroeven, gaten en zashtukaturte behandelen oppervlak slijpwiel of schuurpapier.

Metalen hoek Drywall

Zoals de ervaring leert, kan worden gebruikt als hout hoeken en metaal. Maar eerst zijn er een aantal nadelen.


Ze zijn:

 • Er moet de antiseptische oplossing verder verwerken voorkomen schimmel en schadelijke insecten;
 • Het hout vocht absorbeert, die de vorm en duurzaamheid beïnvloedt;
 • In tegenstelling tot metalen, die absoluut welke vorm dan ook kan maken, is het onmogelijk om de boom te buigen.

De meest populaire en in de vraag metalen hoeken voor gipsplaatDe meest populaire en in de vraag metalen hoeken voor gipsplaat

Op een lijn met hout gebreken, metaal belangrijke voordelen.

Om precies te bepalen welk profiel aan houten of metalen te kiezen, moet u om te komen uit het budget voor reparaties, als het is klein genoeg om houten profielen beperken of beter hun combinatie met metalen, zou het verstandiger optie.

Onder hen zijn:


 • De flexibiliteit en taaiheid (kan elke vorm van een insnijding op de zijvlakken van het profiel worden gegeven);
 • Dan geen extra behandeling tegen roest en bloei (het gehele oppervlak van zink) vereist;
 • Verbeterde sterkte;
 • We kunnen ook noemen talrijke voorbeelden van het gebruik van metalen in plaats van hout.

Daarom is de afwerking bijna altijd alleen gebruikt metalen hoeken.

Hoe de hoek van het profiel voor gipsplaat maken

De hoek moet worden gebruikt voor gipsplaten metal, maar dat het noodzakelijk is om nauwkeurige metingen van de grootte en het profiel te kunnen gaan met hun standpunten.

Om de juiste hoek muren van gipsplaten te bereiken, moet u eerst de hoek van het profiel. Hiervoor hebben we een geleidingsprofiel, waarbij de op de vloer, plafondprofiel, bevestiging aan het plafond gemonteerd en evenwijdig aan de geleiding en het heugelprofiel, speciaal ontworpen voor het creëren van het frame en ziet de toekomst hoek.

Goed bevestigde metalen hoeken voor gipsplaat gipsplaat constructie zullen dozen solide en betrouwbaar te makenGoed bevestigde metalen hoeken voor gipsplaat gipsplaat constructie zullen dozen solide en betrouwbaar te maken

Opmerking: Het profiel rack kan worden vervangen door zeer gerichte, maar het hangt allemaal af van de aan de vloer profielen.

Als de breedte van het geleidingsprofiel de hoogte van smalle profiel, gebruik minder dure optie.

Om de hoek van het profiel voor gipsplaten maken Gebruik de volgende stappen:

 1. Controleer de parallelliteit van rails en het plafond profielen van de eerste en tweede wanden, en dat zij ook recht;
 2. Stel het heugelprofiel aan het einde van de geleiding, de lijn een hoek vormen, herhaal de stappen voor de tweede wand;
 3. Voor bevestigingsrekken met speciale vasthoudinrichting hoeken aan de schroeven;

Dat is alles wat de instructie en zelfs als je denkt dat het onmogelijk is, men hoeft alleen maar te proberen, en al moet slagen.

Hoe maak je een hoek voor gipsplaat (video) maken

Gipsplaat panelen in onze tijd is een zeer populaire afwerking oplossing, omdat dit materiaal is veelzijdig in gebruik, geluidsisolatie, evenals de goedkoopste in de bouwmarkt. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

map