5 sätt att använda i det inre lister att separera tapeter

5 sätt att använda i det inre lister att separera tapeter

12 October 2017Lister i det inre av bostaden som används för ramar av olika element i inredningenLister i det inre av bostaden som används för att utforma de olika elementen dekoraDizaynery XXI århundradet började använda lister för visuell uppdelning av utrymme och skapandet av zoner i rummet, till exempel i barnkammaren, när du vill separera en plats att sova på arbetsytan eller spelområdet. Dekor väggytor med användning av gjutning är den mest populära tekniken, eftersom lösningen är en ny, ovanligt och ganska attraktiv. Dessa produkter lägga en viss lättnad till uppkomsten av väggarna, som krävs för att bilda en kreativ inredning. Den egenheten att materialen är att de är mycket lätt att arbeta med, och de är ingalunda dyrt, vilket förenklar underhållet.


De delade två typer av tapeter på väggen

Under de senaste tio åren är tapeten med stålgjutning i hög efterfrågan, kan de hittas i nästan varje hem. Med dessa dekorativa element kan inte bara försköna ytan av väggarna, men också utföra en separation funktion. För att vara exakt, är det form används för att kombinera olika material, typer och färger på väggdekoration.

Om du vill singularitet och originalitet, lister - det är vad du behöver.

Lister används också för att skapa en mjuk övergång mellan de olika färger eller tapetserade texturerLister används också för att skapa en mjuk övergång mellan de olika färger eller tapetserade texturer

I vissa interiörer kan hittas separationsväggzoner, av vilka en är målad dekorativ färg och den andra täckt med tapet. Sätt är dekorerade bilder, samt hemgjorda paneler inramas av lister, med vilka de kommer att separeras från den totala ytan av väggarna och bli mer attraktiva. I grund och botten designers använder lister i sådana stilar som barock och klassisk.

Tapeter med gjutning i det inre

När dekorera rummet för att utföra olika typer av tapeter är utrymmet uppdelat i zoner och göra rummet visuellt rymligare.


Zonindelning lister särskilt populära i små lägenheter, där du vill ditt område för varje invånare.

För att välja gjutning, är det nödvändigt att bekanta sig med dess sorter, och den från vilken det görs, eftersom det kan påverka den yttre foder av data, hållbarhet av reparation och allmän designutveckling.

Interiör lister inte bara dölja bristerna i väggarna, men också att ge en speciell charm och elegans av bostäderInteriör lister inte bara dölja bristerna i väggarna, men också att ge en speciell charm och elegans av bostäder

Det finns många typer av material som gör lister. Deras studie kommer att bidra till att bättre definiera.

Vad gör lister

 1. Gips lister behöver för att dekorera och sätta dem på ytan av väggar, tak och i pauserna mellan dem. De är fixerade med användning av ett material såsom gips med utmärkta vidhäftnings- och prestandaegenskaper.
 2. Dekoration av polyuretan är monterad på det akryliska klistret och sedan ställa in det i önskad färg färg.
 3. Ledstång, hörn och smala paneler kan fästas med lim eller användning av spikar. Sådana element passar perfekt in i någon form av utrymme, oavsett stil finish.
 4. Metall lister används främst för att dekorera hörnet av trappan, eller tröskel. I grunden är det installeras med ytterligare bilagor, som förbinder hörn med fanér.
 5. Gjutning av plaster möter väggen och hörn, liksom BMC, med installationen av det slaget är inte så svårt.

Flexibla lister av tunga polyuretan gips lister framgångsrikt ersätta delar eller dyra trä inredningFlexibla lister av tunga polyuretan gips lister framgångsrikt ersätta delar eller dyra trä inredningNärvarande kommersiellt verkade adhesiva formstycken som kan tillverkas av vilket material som helst. Bland dessa produkter kan nämnas filéer band av gummiduk och spårs element som installation kräver ingen särskild ansträngning.

Dekorera väggarna med tapeter och lister

Innan du dela utrymme och börja limma materialet bör vara uppmärksamma på trimma gjutning, eftersom det påverkar framtiden för lokalerna.

Typer av efterbehandling lister:

 1. Det ser bra gjutning i vitt på de mörka väggarna. Med dessa produkter kan genomföras inte bara dekoration av väggytan, men också dörren, tak och möbler. Med hjälp av en vit gjutning kan skapa trevnad och komfort i mörka rum, som det ibland är så saknar. En del människor föredrar att välja en komplett kombination av färger och lister, som också kommer att bli en vinnande ett, men det viktigaste är inte att överdriva det med innovationer.
 2. Lister pastellfärger är perfekta för vardagsrummet för att bilda en fokusering på målningar och fotografier familj. Dessutom är dessa produkter är lämpliga för isoleringen och rekreation, titta på film, eller vattenpipa.
 3. Färgade lister säljs i ett stort område, och har möjlighet att välja vad du vill, för att skapa de mest otroliga utformningen av lokalerna, som kommer att kunna slå även de mest SMÅAKTIG kritiker. 

Lister kan limmas på nästan vilken yta som helst, enligt följande:

 • På dörrar och fönster som har samma färg som produkten. Detta gör det möjligt att skapa en komplett sammansättning och komfort i rummet.
 • På ytan av väggen för att dekorera den och genomföra en separation av de två zonerna eller att dekorera hörnen för att förhindra deras deformation och avtorkning.
 • Att dekorera taket beläggning, varvid det lyckas visuellt höja höjden på rummet och gör rummet rymligare.

Installation av dekorativa lister kräver inte mycket ansträngning och är mycket lättInstallation av dekorativa lister kräver inte mycket ansträngning och är mycket lätt

Med rätt val av lister och kompetent syn på arbete, kan du ganska snabbt uppnå ett positivt resultat. Det krävs kompetent vyschityvanie av produktdimensioner och rymdparametrar, som måste vara klar. Du måste också noggrant välja kombinationen av material med limmet. Det var då listen blir inte bara en efterbehandling material och ett bra komplement och inredningen i rummet.

Hur man limma lister på väggen med tapeten

Gör installation av gjutning på olika sätt, men det beror på hur allvarlig produkten och ytan som materialet kommer att bifogas. Som en allmän regel, att beräkna antalet lister som krävs för att ta reda på rummets storlek och kluvna. Det kommer således hittas längden av en gjutning.


Fixering utförs av:

 • Limma på tapeter, bör ytan vara slät, utan urtagningar och högar;
 • Klistra in renas från tapeten ytan, innan något nödvändigtvis tillbringade Shpatlevanie, priming och fogmassa.

Målning gjutning (video)

Kvalitet lister installation gör det möjligt att göra rummet attraktiv och original. Om du börjar linda utrymme med mästerliga hörn av rummet, då installationen kommer att bli svårt, men kvaliteten som du behöver för att få i samband med reparationsarbeten. Moderna material gör det möjligt att utföra mirakel i lokaler för alla ändamål, men viktigast av allt - det är deras kvalitet och preliminära designarbete.

Lister för att separera tapeten i det inre (foto)

501 2870 1362 1413-4 1500-e8a2c50cb1d7f680085e9aed39f88b70 1548-7 1920x1080resizeinterior9383141347378909 10336 1378814193d1 samtida-dining-room3


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 67

map