5 ideeën voor het gebruik van blauw behang

5 ideeën voor het gebruik van blauw behang

12 October 2017Wallpaper blauw zijn veelzijdig en zal passende om de gebouwen te kijkenWallpaper blauw zijn veelzijdig en zal passende uit in elk pomescheniyahSiny kleur in het interieur een behoorlijk lange tijd. Tijdens de vorming rekeningen van de Renaissance en de Verlichting. Maar tot op heden, deze kleur is relevant, fris en interessant. Het wordt actief gebruikt bij het creëren van een nieuw interieur. De blauwe kleur verwijst naar de koele kleuren, dus als je het gebruikt is het belangrijk om in gedachten te houden dat de kamer veel licht zou moeten zijn, en de kamer moet warm interieur zijn, anders zal de ruimte visueel ongemakkelijk en koud.


Blauw behang in het interieur: kenmerkt selectie

Behang blauw onderscheidt zich door luxe en elegantie.

Deze kleur helpt om:

  • kalmeren;
  • slackness;
  • Rest.

Blue wallpapers worden op grote schaal gebruikt voor de decoratie van bijna elke kamer in het huis. De voorkeur wordt gegeven aan de blauwe behang in de afwerking van de slaapkamer en badkamer.

De blauwe kleur kan worden van verschillende kleuren, die elk ook helpt om de kamer heeft een unieke en persoonlijke touch te geven.

Wallpaper hemelsblauwe slaapkamer in te kalmeren, bevorderen comfortabel rustenWallpaper hemelsblauwe slaapkamer in te kalmeren, bevorderen comfortabel rusten


Bijvoorbeeld, een lichtere tint blauw visueel breidt de ruimte en donkere tinten visueel verminderen van de ruimte voor een groot deel. Het is daarom beter om de kleur te gebruiken in de kamer, waar veel ramen.

Gebruiksvoorwaarden blauw en wit behang

De combinatie van wit en blauw behang is klassiek en erg populair. Deze combinatie van aangenaam voor het menselijk oog, omdat op het onderbewuste niveau van wit in combinatie met blauw lijkt op een mooie heldere blauwe lucht met wolken drijven door. Zo kan bijvoorbeeld de blauwe kleur van de muren worden afgezet met witte meubels. Vervolgens wordt de resulterende ontwerp een volledige en complete vóór het einde.

De combinatie van blauw en zilver tinten behang wordt beschouwd als een koninklijk te zijn, want het is een combinatie van de kleuren in het gewaad van de heersers van Europa.

Deze combinatie ziet er beter uit met een groot overwicht van blauw met kleine stukjes zilver. Hulp aanvulling op het interieur gesmeed vazen, kandelaars, kussens en andere accessoires.Blauwe achtergrond: behang en varianten daarvan

Elke kleur heeft een specifieke betekenis en kan een bepaalde emotionele toestand te verbergen. Dit feit wordt bewezen door psychologen en onderzoek.

De contrasterende kleuren van het behang in witte en blauwe strepen zal het interieur lid van frisheid en lichtheid te brengenDe contrasterende kleuren van het behang in witte en blauwe strepen zal het interieur lid van frisheid en lichtheid te brengen

Kleur therapie heeft bewezen dat blauwe kleur bevordert onderdompeling in jezelf, in je dromen, fantasieën. Het is de kleur integriteit van magie en vrijheid. Het helpt om te ontspannen, stress, spanning, stabiliseert de bloeddruk en dooft onaangename emoties.

Wallpaper van blauw geschikt voor mensen die constant op hun tenen, maar het verlangen om te leven in harmonie met zichzelf en de wereld om zich heen. Typisch, deze mensen zijn die behoefte hebben aan rust.

Voor creatieve mensen zullen interessante combinatie van blauw met heldere tinten van geel en oranje zijn. Donkere achtergrond met gele accenten ziet er zeer dynamisch en modern wordt de combinatie de voorkeur, jongeren of tieners.

Behang donker blauw voor de muren: de stijlkenmerken

Het donkerblauwe kleur wordt gekenmerkt door de diepte. Maar de kamer behangen met behang dat de kleur van de menselijke behoefte aan lichamelijke rust en ontspanning zal veroorzaken. Daarom wordt aangenomen dat het beter is om een ​​kleur voor de ruimte waarin een persoon zal rusten of slapen, bijvoorbeeld, kan een donkerblauwe achtergrond pokleit in de slaapkamer te kiezen.

Blauw behang in het kantoorgebouw zal het opzetten van een productieve manier, zorgen voor het nodige comfort op de werkplekBlauw behang in het kantoorgebouw zal het opzetten van een productieve manier, zorgen voor het nodige comfort op de werkplek

Om de juiste resultaat te komen bij het gebruik van blauw behang, moet u weten hoe u deze kleur te combineren met verlichting en afmetingen van de ruimte.


Regels van de combinatie van donker blauw behang

  1. Woonkamer. Met behulp van blauwe donkere tinten voor de woonkamer, is het belangrijk om voldoende penetratie van licht te verzekeren, anders wordt de kamer zal blijken erg koud, donker, en het zal moeilijk zijn. In de woonkamer heeft de blauwe worden verdund, waarbij een lichte meubels zijn.
  2. Slaapkamer. Correct gebruik van de blauwe behang in de slaapkamer kan op verzoek een normale rust en slaap, want een goede opname van de blauwe zal helpen om te ontspannen en kalm. Als in de slaapkamer een veel ramen, de blauwe, u kunt plakken op de muren. Indien echter een kleine kamer, en het is niet voldoende verlicht, de blauwe, kunt u een muur te versieren.
  3. Keuken en eetkamer. Kitchen blauw is een voorbeeld van een praktische achtergrond. Deze achtergrond kan gemakkelijk te verbergen kleine vlekken water vlekken en andere fouten. Blauw behang in de eetkamer zal het best worden gecombineerd met houten meubilair. Echter, met behulp van de blauwe kleur voor de keuken of eetkamer inrichting is belangrijk te weten dat deze kleur helpt om de eetlust te verminderen.
  4. Kinderen. Voor een kind kamer blauw is het gebruikelijk en klassieke optie, vooral als de zuigeling aan de jongen. Het is ook belangrijk om te weten dat de kleur blauw bevordert de rust dat is een belangrijk feit voor transitie-leeftijd kind. Als de kamer is het leven van een peuter, zal deze kleur perfect te gaan met een groot aantal tekeningen.
  5. Office. Blue is een goede kleur voor het ontwerp van het werkgebied. Het draagt ​​bij tot een hogere productiviteit en de perceptie van informatie.
  6. Badkamer. Voor velen is het water in verband met de blauwe en dit is waar, want de blauwe alsof er niets beter harmonie met de frisheid en zuiverheid. En vandaag, de blauwe kleur is populair in het interieur van de badkamer.
  7. Gang. Vanwege het gebrek aan licht op het grondgebied van de hal naar de blauwe kleur te gebruiken, de donkere tinten is ongewenst.

Als de hal immers in het blauw wordt uitgevoerd, is het belangrijk om te zorgen voor voldoende kunstlicht nemen.

Zwart en blauw behang

De combinatie van zwart en blauw is vrij zeldzaam. Zwarte schaduw versterkt het effect van de koude blauwe achtergrond. Een dergelijke unie is niet wenselijk voor kleine ruimtes.

De combinatie van blauwe en zwarte kleuren in het interieur - een gedurfde stilistische oplossing die het individuele karakter van de kamer zal onderstrepenDe combinatie van blauwe en zwarte kleuren in het interieur - een gedurfde stilistische oplossing die het individuele karakter van de kamer zal onderstrepen

Als de kamer is erg groot en heeft een veel licht, voor u kan proberen om dit zwart-blauwe combinatie te gebruiken.

Ontwerpers bieden om te gebruiken als de belangrijkste blauw en zwart gebruikt als een decoratieve afwerking. Met de hulp van zwarte kan de vorm benadrukken, het creëren van een elegante en verfijnde beeld van de kamer.


Blauw behang met goud: de adel van het ontwerp ruimte

De combinatie van blauw en goud kleur in het ontwerp maakt het mogelijk om een ​​zeer scherp contrast te krijgen. Ook interessante combinatie wordt verkregen door het combineren goud met groene tinten.

Blauw behang, versierd met goud, geven de ruimte een schat strengheid. Deze combinatie is geschikt voor woonkamers, kamers zijn ruim en veel licht.

De blauwe kleur in het interieur (video)

De blauwe kleur is een populaire kleur voor het afwerken van diverse panden. Bekwame combinatie met andere kleuren en het kiezen van de gewenste kleur. Het zal een comfortabele en harmonieuze ruimte te creëren. Vandaag de dag, blauwe achtergrond blijven genieten een grote populariteit. Een groot scala aan kleuren en verschillende patronen maakt het mogelijk om te realiseren elk ontwerp idee van een interieur.

Blauw behang in het interieur van het appartement (foto)

71siny2 1334101 121 204 411 781 1920x1080resizeinterior18799141375842198 2048x1152 7028 54443

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 68

map