5 grundläggande strukturer Bakgrund för väggar och deras tillämpning

5 grundläggande strukturer Bakgrund för väggar och deras tillämpning

12 October 2017I butikerna finns ett stort utbud av tapeter, som hjälper dig att skapa din egen stilI butikerna finns ett stort utbud av tapeter, som hjälper dig att skapa din egen unika stilEsche inte så länge sedan, för några decennier sedan de mest populära efterbehandling material för väggarna var papperstapet. Fördelarna med materialvikt, miljövänlighet, enkel limning, rimlig kostnad. Nu valet är enorm och användaren kan bestämma vad bakgrund för framtida utformning han väljer. Med ett stort utbud av tapeter har möjlighet att skapa en egen, unik, unika stil.


Seamless textur wallpaper

Tillämpning av ny teknik tillät oss att använda i tillverkningen av tapeter senaste miljövänliga material. Till exempel, såsom jacquard, non-woven bas, eller ett eldfast material, som kan rengöras många gånger. Denna utföringsform när efterbehandling väggar gör det möjligt att kombinera de miljödata med överlägsen prestanda och estetik. Material behandlas på ett speciellt sätt och är därför hållbar.

Framsteg står inte stilla och tapeter verkade som införandet av ny teknik:

 • Syntetiska och vinyl;
 • Fukttålig och tvättbar;
 • Präglat design;
 • Med serigrafi;
 • Imitation av olika texturer.

En av de senaste innovationerna är bakgrundsbild av naturmaterialEn av de senaste innovationerna är bakgrundsbild av naturmaterial

Seamless wallpaper för väggarna är otroligt stark - det är deras telefonkort. Sömlösa tapeter produkter kallas också - Textilier väggen. Textilmaterialet kan injicera i atmosfären av lyx lokaler, ljusstyrka, förfining.


Seamless, textil vägg kan ha olika grund:

 1. Papperssubstrat;
 2. Non-woven baksida;
 3. Rullade duken (rullbredd = höjd av taket).

I enlighet med metoden etiketter textil sömlös tapeter kan jämföras med standarden.

Med hjälp av textiltapeter kan skapa den mest otroliga, formgivare, elegant inredning.

De mest populära och högkvalitativ produktion anses tapeter Italien, dock, och i vårt land lanserade produktion av en god efterbehandling material med olika konsistens. Valet kvarstår som alltid med kunden.Moderna präglade tapeter för väggar

De viktigaste representanterna för det tillgängliga materialet för väggarna av stål präglade tapeter för målning. 3D stoppa offensiven svårt, de flesta människor nu föredrar att besöka teatern med tredimensionell bild. Och detta är förståeligt, mängden charm, njuter, väcker fantasin. Utseendet på tredimensionalitet i konstruktionen - det är en lysande idé. Präglat volym tapeter på väggarna har den allmänna idén, och ger en speciell atmosfär i rummet.

Bakgrund konkurrenter:

 1. Klassiska material som kakel, dekorativ sten. Nackdelen med detta material är att det ger rummet en kall, speciellt nyanser av grått.
 2. Stencil och teckning. En bra idé är att skapa en volym på väggen med gips och måla dock tapeter, denna teknik inte är tillämplig.
 3. Gips lättnad.
 4. Venetianska gips. Mindre material i en mycket hög kostnad.
 5. Holografi. Materialet klistras på väggen, och även om det inte pritroneshsya visuellt observeras volym bild.
 6. Glasfiber. Materialet har en bulk främre yta som är målad och noga tittar på väggen är ibland svårt att förstå vilken beläggningen appliceras på den.
 7. Präglade tapeter klassiker. Det är dessa tapeter på grundval av papper, icke-vävt tyg eller vinyl kan skapa en 3D-effekt. Det här alternativet är den mest tillgängliga och estetik.

Präglade tapeter vackert dekorera ditt rum och komplettera sin ursprungliga utformningPräglade tapeter vackert dekorera ditt rum och komplettera sin ursprungliga utformning

Präglad tapet har ett antal fördelar.

Den första fördelen är att innan applicering av materialet på väggen, finns det ingen anledning att anpassa arbetsytan.

Tapetklister är lätt, ingen anledning att måla. För det tredje, tapeten är otroligt designmöjligheter, de ville bara röra, volymeffekt fascinerar och läckerheter. Slutligen har materialet en standardbredd av en halv meter, och presenteras i rullar med en bredd av 106 mm, vilket gör det möjligt att erhålla ett resultat så lite som möjligt leder.

Konsistens av tapeter på väggarna: typer av lättnad tapeter, limning teknik

Präglade tapeter kan delas upp i flera typer. Var och en har sina fördelar och nackdelar med icke-väsentliga, så material för efterbehandling rummet alltid hitta sina beundrare.

Så präglade tapeter är:


 1. Det belagda skiktet av material som ger lättnad. Konventionellt, eftersom en sådan beläggning tjänar marker.
 2. Belagd mastix, ett förutbestämt spännande mönster.
 3. Bakgrunds glubokovoloknistye. Tre skikt, estetiska och mycket solid.
 4. Vinyl Non-woven. Denna typ är den mest populära, som introducerades på marknaden en mängd olika ritning. Materialet är mycket hållbart.

Varning! Experter varnar för att det inte är präglad tapeter glasfiber, bör de inte förväxlas.

Präglade tapeter pokleit inte att bli lätt, eftersom att arbeta med dem är lätt och enkeltPräglade tapeter pokleit inte att bli lätt, eftersom att arbeta med dem är lätt och enkelt

Präglade tapeter kräver inte målning och strukturen på ytan är inte så vanliga. Dessutom, säger experterna några av funktionerna i arbetet med materialet.

Präglade Tapetklister ska bara specialiserade lim för tunga tapeter.

Innan du klistrar material på väggen, till den inre ytan av väggen-papper är det nödvändigt blöt lim och låt stå i femton minuter i ett lugnt tillstånd. Före applicering av banorna på väggytan måste förberedas. Stick kniven bör vara rygg mot rygg, eftersom den tjocka saker. Tryck på tyget inte kan vara en rulle eller spackel, bara en mjuk borste lämplig för detta. När utjämning är förbjudet stretchtyg, annars, efter torkning kommer att vara ett gap i lederna. Om lättnad tapet inkluderar målning, så gör det inte bör vara mer än 10 gånger. Och slutligen måste alla arbeten utföras i den varma årstiden bör rummet inte vara ett utkast och bör vara en normal fukthalt på ca 80%.

Strukturerad tapet egenskaper och tillämpning i det inre

Valet av texturerat material är så bred att användaren kan välja ett alternativ för att passa för alla rum i huset. Strukturerad tapeter dölja ojämn arbetsyta och med dem mycket lätt att arbeta med. En annan fördel med texturerat material är förmågan att skapa en sömlös konstruktion av väggarna.


Strukturerad tapeter är miljövänliga material, så att de kan limmas även i barnens rumStrukturerad tapeter är miljövänliga material, så att de kan limmas även i barnens rum

Fördelarna kan också innehålla:

 • Miljövänlig;
 • estetik;
 • andningsförmåga;
 • Absorberbarheten.

Dessutom, struktur, miljövänliga tapeter inte orsaka en allergisk reaktion, som gör det möjligt att placera materialet även i barnkammaren. Limma den här typen av tapeter är inte särskilt svårt.

Arbetet med materialet är ett nöje, men inte masters rekommenderar att placera tapet med en uttalad lättnad i små rum, eftersom det visuellt minskar utrymmet. Om du planerar att kombinera mönstrade tapeter och enkelt, är det viktigt att respektera harmoni.

Det grundläggande mönstret tapeten (video)

Typer av strukturerad tapeter på marknaden och en hel del för att få det önskade resultatet från reparation är bättre att bekanta sig närmare med var och en av dem, som ett resultat av att plocka upp det perfekta alternativet för dina reparationer.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

map