5 De voordelen van vloeibare wallpaper: eigenschappen van het materiaal voor de wand decor

5 De voordelen van vloeibare wallpaper: eigenschappen van het materiaal voor de wand decor

12 October 2017Liquid wallpaper - een geweldig alternatief verveeld webrolLiquid wallpaper - een geweldig alternatief verveeld webrol Veel ontwerpers de voorkeur aan de vloeibare behang te gebruiken, wordt afgezien van de gebruikelijke rolschaatsen. Door deze coating voor de muren kan zorgen voor het creëren van een aangename sfeer in de kamer te brengen om het iets nieuws en anders.


Wat is een vloeibaar behang, en waarom ze zo populair

Vloeibare wallpaper - vormen een afwerkmateriaal oppervlakken in de vorm van een droog kruimelig mengsel. Vaak dergelijke bekledingen omvatten katoen, cellulose, of andere materialen. Fabrikanten produceren vloeibare behang is verpakt in speciale plastic zakken (1 kg).

Tussen vloeibaar behang en traditionele web roll heeft niets te maken, omdat dit materiaal in de samenstelling is vergelijkbaar met de sierpleister.

In de kern zijn verschillende vloeibare behang sierpleisterIn de kern zijn verschillende vloeibare behang sierpleister

Om vloeibare wallpaper te repareren zijn gebruikt in residentiële gebouwen of openbare plaatsen. Zij mogen echter niet worden gebruikt als een deklaag materiaal in ruimtes waar sprake is van te hoge luchtvochtigheid (badkamers en keukens). Inderdaad, onder invloed van vocht, deze dekking wordt vaak beschadigd.

Hoe vloeibaar behang op het wandoppervlak

Speciale vloeibare mengsel zal een geweldige oplossing zijn als je wilt geen naden aan de oppervlakken van de muren, zonder welke het onmogelijk is om te doen tijdens het gebruik van het web roll.


Opgemerkt dient te worden dat de vloeistof behang op de muur eruit als gewone behang. Het belangrijkste verschil is de samenstelling van het materiaal. Dankzij de natuurlijke ingrediënten mogelijk om zelfs de kleinste foutjes aan de oppervlakte te verbergen, maar ook zorgen voor de spectaculaire decoratie van de kamer.

Vanwege het feit dat de samenstelling van het vloeistofmengsel omvat natuurlijke bestanddelen van veel ontwerpers liever met dit materiaal.

Vloeibaar behang in uiterlijk vergelijkbaar met normaal, maar op hetzelfde moment, zijn ze meer milieuvriendelijk en duurzaamVloeibaar behang in uiterlijk vergelijkbaar met normaal, maar op hetzelfde moment, zijn ze meer milieuvriendelijk en duurzaam

Bijvoorbeeld, in de slaapkamer, zal deze optie de meest geschikte te repareren. Immers, natuurlijke componenten bieden de beste klimaat om te ontspannen in de kamer, het creëren van een natuurlijke sfeer. Als gevolg van het bestaan ​​van een veelheid van vloeibaar behang opties, kies de meest geschikte materiaal is niet moeilijk.Vandaag de dag zeer populaire mix verschillende kleuring mengsel. Dit maakt het mogelijk tot verrassende resultaten in het interieur te bereiken. Zeer indrukwekkend vloeistof muur zal uitzien wanneer ze worden toegepast op een bepaald deel van de muur. Dus niet in staat zich te concentreren op een bepaald gebied in de kamer.

Vloeibare wallpaper: de voors en tegens van het materiaal

Zoals elke afwerkingsmaterialen, vloeibaar behang hebben hun voor- en een aantal nadelen.

Wat zijn de voordelen van een dergelijke coatings:

  1. Verschijning. De structuur onvoldoende van dit materiaal is dezelfde soort, omdat de fabrikanten homogene vezels. Daarom, om een ​​verscheidenheid van vloeibare coatings vezelachtige vulstoffen in verschillende kleuren te realiseren. Er exclusieve patroon met een geordend patroon, maar de prijs is veel hoger dan de conventionele vloeibare coatings.
  2. Makkelijk te herstellen. Indien schade is het mogelijk om een ​​gedeelte zelfstandig te herstellen na het aanbrengen van het vloeibare mengsel. Het wordt daarom aangeraden om niet weg de overblijfselen van het materiaal na de voltooiing van de afwerking te gooien.
  3. Geen behoefte om pre-voorbereiding van de muur. Vanwege het feit dat dit materiaal een decoratief pleister met behulp daarvan is het mogelijk om het oppervlak te lijnen, waardoor een perfect gladde wand.
  4. Gekenmerkt door isolatie en niet stof aantrekken. Deze voordelen maken het mogelijk om het schoonmaken van de kamer te vergemakkelijken en het creëren van een kamer sfeer van warmte en comfort, zelfs in extreme kou.
  5. leven. Het vloeibare mengsel kan leven (15-20 jaar) worden genoemd, en zelfs na die tijd heeft de wand niet zijn aantrekkingskracht verliest.

Zelfs een beginner kan zelf-reparatie in de ruimte met behulp van deze coating.

Weinigen weten echter vloeibare behang is ook een uitstekende thermische isolatorWeinigen weten echter vloeibare behang is ook een uitstekende thermische isolator

Maar het moet worden opgemerkt kleine foutjes vloeibaar behang. Materiaal bang voor water. Om dit probleem op te lossen is het raadzaam om een ​​extra primer of acryllak gebruiken. Prijs vloeibaar behang - te wijten aan de hoge kosten van deze coating wordt vaak gebruikt om bepaalde gebied in de ruimte te markeren.

Welke vloeistof behang: soorten en samenstelling van de bekleding van de wanden

Het materiaal van de wanden een vlakke vorm bezitten na aanbrenging op een wand. De aanvankelijke vorm van het mengsel droog en deeltjes. Het behang kleinste katoenvezel, cellulose of zijde. Er zijn ook speciale kleurstoffen en vele andere componenten toe te voegen.


De siersoorten fabrikanten toe te voegen dure materialen (stukjes linnen of katoen). Naast het creëren van ongebruikelijke effecten worden gebruikt parelmoer, evenals wol.

Vanwege het feit dat de samenstelling van vloeibare behang uiteenlopende materialen komen in verschillende vormen.

cellulose

Raadpleeg de categorie budget. Ze hebben een lage weerstand tegen slijtage. Bovendien kan een dergelijke coating snel verliest zijn kleur.

Cellulose-vloeistof behang is een voordelige oplossing met een aantal belangrijke nadelenCellulose-vloeistof behang is een voordelige oplossing met een aantal belangrijke nadelen

zijde

Dergelijke soorten vloeibare wallpaper zijn speciale zijdevezels. Ze worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en uitstekende kwaliteit. Als je dit vergelijkt met ander materiaal, het mengsel goed houdt zijn kleur wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht, zodat een mengsel van zijde verdiend de meest positieve reviews.


Zijden behang - duurdere oplossing, maar de lijst van hun deugden is ook heel indrukwekkendZijden behang - duurdere oplossing, maar de lijst van hun deugden is ook heel indrukwekkend

gecombineerde

Dit type combineert de twee bovenstaande stoffen. Helaas is dit materiaal niet in staat is om te concurreren met zijden behang, maar dit soort vond zijn consumenten en is kwalitatief eenvoudig cellulose.

Liquid decoratieve materialen hebben de neiging om andere verschillen met name in de applicatie. Sommige mengsels moeten worden verdund met water (instructie per se moet worden gebruikt) en kan direct beginnen met hen te werken.

Echter kunnen andere vloeistof behang, wat altijd wit. Om de gewenste tint te verkrijgen is het onmogelijk om te doen zonder speciale vaardigheden om te werken met verschillende kleurstoffen. Daarom alleen de professionals die zich bezighouden met de oprichting van de nodige schaduw.

Combinatie wallpaper - een optimale combinatie van prijs en kwaliteitCombinatie wallpaper - een optimale combinatie van prijs en kwaliteit

Eigenschappen van vloeibaar behang: Functies en specificaties

Focussen op de vloeistof behang als een afwerking materiaal, niet per se te doen op de hulp van meesters. Immers, deze optie herstelt ook geschikt voor mensen die nooit met hem te maken. Belangrijke eigenschappen van dit materiaal - het vermogen om behang toepassing op alle oppervlakken van de wanden, alsmede het vermogen om een ​​uniforme bekleding.

Als u van plan bent om te werken met probleemgebieden, moet primer worden toegepast. Deze voorwaarde is noodzakelijk opdat het eindresultaat was een hoge kwaliteit en de muur heeft geen stofvlekken. En de vochtbestendigheid bekleding kan worden aangebracht boven op dit materiaal verbeteren een acryllak.

Een andere nuttige eigenschap is het vermogen vloeistof behang correcte diverse beschadiging van de coating.

Met vloeibaar behang oppervlak vrij gemakkelijk te verwijderen verschillende schadeMet vloeibaar behang oppervlak vrij gemakkelijk te verwijderen verschillende schade

Aan de muur van een normale verschijning verworven, moet zorgvuldig worden verwijder het gedeelte dat beschadigd is, gebruik dan een verse laag materiaal.

Bij het werken met vloeibare behang moet zorgen dat betekent de temperatuur onder 15 ° C dalen

Of vloeibaar behang zijn schadelijk voor de gezondheid van de mens

Door de beschrijving van vloeibaar behang, moet je de vraag te beantwoorden: "Gebruik geen negatief effect van de coating op de man niet hebben?"

Vanwege het feit dat het materiaal van de wand heeft een microporeuze structuur, evenals een kleine ruwheid van het behang heeft geen negatieve invloed op een persoon, dat is het creëren, ze zijn niet schadelijk voor de gezondheid.

Vloeibaar behang is absoluut onschadelijk voor de menselijke gezondheidVloeibaar behang is absoluut onschadelijk voor de menselijke gezondheid

In tegenstelling tot reparaties oppervlakken te richten via een dergelijke coating wordt de ruimte gecreëerd:

  1. Normaal isolatie. Via deze kamer is het mogelijk om gunstige voorwaarden voor het leven te bereiken.
  2. Confrontatie stofophoping. Bovendien heeft het materiaal geen verschillende geuren op te vangen. Zo'n levensduur in kwaliteit wordt bereikt als gevolg van hoge antistatische eigenschappen.
  3. Geluidsisolatie. Deze functie is inherent aan vloeibaar behang, maar je kunt niet volledig te ontdoen van het geluid van buiten.

Het materiaal niet giftig. Vanwege het gebruik voor de productie van vloeibare mengsels van verschillende natuurlijke bestanddelen wallpaper geen nadelige effecten op het menselijk lichaam. Daarom is deze coating vaak te vinden in de kamers van mensen die lijden aan diverse allergieën, en kinderen.

Reviews van consumenten en advies masters

Als elk materiaal vloeistofmengsel positief en volledig tegengestelde reacties. Vaak is de negatieve opmerkingen consumenten die worden geconfronteerd met het probleem van het aanbrengen van het mengsel. Als gevolg hiervan werd het verwachte resultaat niet bereikt. Helaas, dit gebeurt, als er overtredingen in de afwerking technologie.

Juiste voorbehandeling van het oppervlak voor het aanbrengen van vloeibare behang is cruciaalJuiste voorbehandeling van het oppervlak voor het aanbrengen van vloeibare behang is cruciaal

Om problemen is het raadzaam om de meest geschikte instrumenten te kiezen en omgaan met de probleemgebieden van de muur primer te vermijden.

Ervaren Master advies noodzakelijk beginners voorbereiding van het oppervlak en te gebruiken als een helper applicatie instructies. Dit zal de muur perfect gladde coating die eigenaars zullen verrassen voor vele jaren te maken. Daarom, voordat het lezen van de negatieve recensies had beter aandacht te besteden aan het advies van professionals.

Hoe gaat het met vloeibare wallpaper (video)

Vloeibaar behang terecht verdienen de aandacht van de consument. Immers, kunnen ze worden gebruikt om een ​​ruimte te verfraaien. Dankzij de natuurlijke ingrediënten en het gemak van de aanvraag om te werken met een dergelijk materiaal kan zelfs mensen die niet over de nodige vaardigheden beschikken. Een dergelijke bekleding omgaat met maskeren van kleine afwijkingen van de wanden en wordt een decoratief ornament in de kamer. Daarom, als u wilt een comfortabele en gezellige sfeer in het interieur te bereiken moet een vloeibaar behang te nemen. 

Ontwerp vloeibaar behang (foto's)

1-32 1-12 29 1-81 1002881 824 38937570010 402253760 Belye-zhidkie-oboi-v-prikhozhey-foto-1024x656 bezhevye-zhidkie-oboi-dlya-sten-foto-v-spalne

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 94

map