5 basic texturen voor de muren en hun toepassing

5 basic texturen voor de muren en hun toepassing

12 October 2017In de winkels is er een enorme keuze aan behang, die u zal helpen om uw eigen stijl te creërenIn de winkels is er een enorme keuze aan behang, dat zal u helpen uw eigen unieke stilEsche maken niet zo lang geleden, een paar decennia geleden de meest populaire afwerkingsmaterialen voor de muren waren papier behang. De verdiensten van het materiaal gewicht, milieuvriendelijkheid, het gemak van lijmen, redelijke prijs. Nu is de keuze is enorm en de gebruiker kan beslissen wat achtergrond voor toekomstige vormgeving hij kiest. Met een breed scala van behang heeft hij de mogelijkheid om uw eigen, unieke, unieke stijl te creëren.


Naadloze textuur

Toepassing van nieuwe technologieën liet ons toe om te gebruiken bij de vervaardiging van behang nieuwste milieuvriendelijke materialen. Bijvoorbeeld, zoals jacquard, non-woven, of een vuurvast materiaal, die vele malen kan worden gereinigd. Deze uitvoering bij het afwerken van muren maakt het mogelijk om de milieu-gegevens te combineren met superieure prestaties en esthetiek. Materiaal verwerkt in een speciale manier en is daarom duurzaam.

Vooruitgang staat niet stil en behang verscheen als de invoering van nieuwe technologieën:

 • Synthetische en vinyl;
 • Vochtbestendig en afwasbaar;
 • In reliëf design;
 • Met zeefdruk;
 • Imitatie van verschillende texturen.

Eén van de laatste innovaties is de wallpaper van natuurlijke materialenEén van de laatste innovaties is de wallpaper van natuurlijke materialen

Naadloos behang voor de muren zijn ongelooflijk sterk - dit is hun visitekaartje. Naadloos behang producten wordt ook wel - textiel muur. Het textiel materiaal kan injecteren in de sfeer van luxe gebouwen, helderheid, verfijning.


Naadloos, textiel muur kan verschillende basis hebben:

 1. Het papiersubstraat;
 2. Non-woven drager;
 3. Rollen weefsel (rolbreedte = plafondhoogte).

Volgens de methode etiketten textiel naadloze behang kan worden vergeleken met de standaard.

Met de hulp van textiel wandbekleding kan de meest ongelooflijke, ontwerper, stijlvol interieur te creëren.

De meest populaire en hoogwaardige productie worden beschouwd als wallpaper Italië, echter, en in ons land gestart met de productie van een goede afwerking materialen met verschillende textuur. De keuze blijft zoals altijd met de klant.Modern reliëf wallpapers voor muren

De belangrijkste vertegenwoordigers van het beschikbare materiaal voor de muren van staal reliëf behang voor het schilderen. 3D stop aanvallend moeilijk, de meeste mensen nu de voorkeur aan het theater met drie-dimensionaal beeld te bezoeken. En dit is begrijpelijk, het bedrag van de charmes, lekkernijen, wekt de verbeelding. Het uiterlijk van de drie-dimensionaliteit in de bouw - het is een briljant idee. In reliëf volume behang voor de muren hebben het algemene idee, en geeft een bijzondere sfeer van de kamer.

Wallpaper concurrenten zijn:

 1. Klassieke materialen zoals tegels, decoratieve stenen. Het nadeel van dit materiaal is dat het geeft de ruimte een koud, vooral grijstinten.
 2. Stencil en tekenen. Een goed idee is om een ​​volume op de muur met gips en verf te maken, echter, om behang, deze techniek niet van toepassing.
 3. Gips opluchting.
 4. Venetiaanse gips. Minder materiaal in een zeer hoge kosten.
 5. Holografie. Het materiaal wordt gekleefd aan de wand, en hoewel het niet pritroneshsya visueel beeld volumetrische worden waargenomen.
 6. Glasvezel. Het materiaal heeft een bulk vooroppervlak dat is geverfd en zorgvuldig kijken naar de muur is soms moeilijk te begrijpen welke bekleding wordt toegepast.
 7. In reliëf behang klassieker. Het zijn deze wallpapers op basis van papier, niet-geweven stof of vinyl kan een 3D-effect te creëren. Deze optie is het meest toegankelijke en esthetische.

In reliëf behang mooi versieren uw kamer en een aanvulling op het oorspronkelijke ontwerpIn reliëf behang mooi versieren uw kamer en een aanvulling op het oorspronkelijke ontwerp

In reliëf behang hebben een aantal voordelen.

Het eerste voordeel is dat voordat het materiaal op de wand, is het niet nodig om het werkoppervlak te lijnen.

Behanglijm is eenvoudig, geen behoefte om te schilderen. Ten derde, het behang zijn ongelooflijk ontwerpmogelijkheden, ze wilde alleen maar aan te raken, volume-effect fascineert en lekkernijen. Tenslotte het materiaal een standaardbreedte van een halve meter, en wordt gepresenteerd op rollen met een breedte van 106 mm, waardoor het mogelijk is een resultaat zo weinig mogelijk verbindingen te verkrijgen.

Textuur van behang voor de muren: types van opluchting behang, lijmen technologie

In reliëf behang kan worden onderverdeeld in verschillende types. Die elk heeft zijn voordelen en nadelen van niet-essentiële, dus materialen voor het afwerken van de kamer altijd haar bewonderaars.

Dus, in reliëf behang zijn:


 1. De aangebrachte laag materiaal die verlichting geeft. Conventioneel, als dergelijke bekleding dient chips.
 2. Bekleed mastiek, een voorafbepaald patroon spannend.
 3. Wallpapers glubokovoloknistye. Three-layer, esthetische en zeer solide.
 4. Vinyl Niet-geweven. Dit type is het meest populair, net als op de markt een breed scala van tekening. Het materiaal is zeer duurzaam.

Waarschuwing! Experts waarschuwen dat het niet is reliëf behang glasvezel, moeten ze niet worden verward.

In reliëf behang pokleit niet gemakkelijk zijn, omdat het werken met hen is gemakkelijk en eenvoudigIn reliëf behang pokleit niet gemakkelijk zijn, omdat het werken met hen is gemakkelijk en eenvoudig

In reliëf behang heeft schilderen en de textuur van het oppervlak niet nodig is niet zo regelmatig. Ook, zeggen de experts een aantal van de functies in het werken met het materiaal.

In reliëf behanglijm dient alleen gespecialiseerd lijm voor zwaar behang.

Voordat plakken materiaal op de wand, het binnenoppervlak van behang is het noodzakelijk om de lijm inwerken en laat gedurende vijftien minuten in een rustige toestand. Alvorens de stroken aan de wand moet worden opgesteld. Stick mes moet terug aan rug, als de dikke spul. Druk op het weefsel kan een roller of troffel, slechts een zachte borstel geschikt voor deze niet. Wanneer smoothing verboden stretchstof, anders, na drogen een gat in de gewrichten. Als reliëf behang onder andere schilderen, doe het dan mag niet meer dan 10 keer. En tot slot, alle werken moeten worden uitgevoerd in het warme seizoen verlopen, moet de kamer niet een ontwerp te zijn en moet een normale vochtgehalte van ongeveer 80% bedragen.

Structuur behang kenmerken en de toepassing in het interieur

De keuze van getextureerde materiaal is zo breed dat de gebruiker een optie om uw voorkeur voor elke kamer in het huis kan kiezen. Geweven wallpapers verbergen oneffen werkblad en met hen heel gemakkelijk om mee te werken. Een ander voordeel van geweven materiaal is de mogelijkheid om een ​​naadloze constructie van de wanden te maken.


Geweven wallpapers zijn milieuvriendelijke materialen, zodat ze kunnen zelfs worden gelijmd in de kinderkamerGeweven wallpapers zijn milieuvriendelijke materialen, zodat ze kunnen zelfs worden gelijmd in de kinderkamer

De voordelen kan ook:

 • Milieuvriendelijk;
 • esthetiek;
 • ademend;
 • Opneembaarheid.

Bovendien, textuur, eco-vriendelijke behang niet een allergische reactie, die het mogelijk maakt om het materiaal te plaatsen, zelfs in de kinderkamer veroorzaken. Lijm dit soort behang is niet bijzonder moeilijk.

Werken met het materiaal is een genot, maar niet meesters aanraden om het behang te plaatsen met een uitgesproken reliëf in kleine ruimtes, zoals het visueel vermindert de ruimte. Als u van plan bent om gedessineerde behang en eenvoudig te combineren, is het belangrijk om de harmonie te respecteren.

Het basispatroon wallpaper (video)

Soorten structuur behang op de markt en veel om het gewenste resultaat te krijgen van de reparatie is beter bekend in detail met elk van hen te krijgen, als gevolg van het oppakken van de perfecte optie voor uw reparaties.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 61

map