4 eenvoudige manieren: Hoe om het behang uit gipsplaten te verwijderen

4 eenvoudige manieren: Hoe om het behang uit gipsplaten te verwijderen

12 October 2017Verwijder oude behang uit gipsplaten is eenvoudig, en het is heel goed mogelijk om het zelf te doenVerwijder oude behang uit gipsplaten is eenvoudig en het kan gemaakt samostoyatelnoStarye wallpaper te vervelen en willen iets meer moderne? Geen probleem! Bij conventionele betonnen muren, zijn ze meestal moeiteloos verwijderd. Maar wat te doen met gipsplaat, want het is zeer delicaat om materiaal dat gemakkelijk kan worden beschadigd door simpelweg het toepassen van buitensporig geweld te behandelen. Als de risico's en macereren samen met de bovenste laag stof behang absoluut geen zin om op andere manieren, waarvan het voordeel zijn er veel te proberen.


Hoe te oud behang te verwijderen uit gipsplaten: 4 eenvoudige manieren

Oude behang van de muren van gipsplaten verwijderen, moet niet methoden zoals schrapen met een mes of scheuren van de wand met het gebruik van fysieke kracht in het eerste geval is er een kans om de gipsplaten blad dringen en de tweede - afscheuren van een stuk behang en een deel van het ontwerp. Voor delicate verwijdering van behang uit gipsplaten zal niet werken en het water, want als het nat is, zal het behang af te komen van de muur, maar de gipsplaat en vervolgens vervormt of geeft manier.

De meest populaire methode is om het behang uit gipsplaten te verwijderen met behulp van behang plakken of primerDe meest populaire methode is om het behang uit gipsplaten te verwijderen met behulp van behang plakken of primer

Bij wijze van uitzondering, kunt u een methode voor het behandelen behang water uit de sprinkler te proberen. Waternevel kan behanglijm verzachten, maar het werkt behalve op dun papier behang.

Alternatieve methoden voor het verwijderen van de vervelende behang is er nog steeds: ambachtslieden bieden gebruiken één van hen terug te trekken uit de wandtapijten van welke aard ook.

Eenvoudige manieren om behang uit gipsplaten te verwijderen:


 1. Goedkope behanglijm of primer. Toepassing van een van deze middelen in het behangborstel, wacht een paar minuten, wrikken voorzichtig met een spatel - en doorweekte strip langzaam wijken van de muur. Het belangrijkste is niet te overdrijven, en niet pick-up een spatel gipskarton oppervlak van de baan.
 2. In bouwmarkten hebben speciale oplossingen voor het verwijderen van behang van gipsplaat. U kunt veilig experimenteren met het gebruik ervan.
 3. Professionals gebruiken vaak een speciale stoomgenerator voor het losmaken van oude wandtapijten. Het is de moeite waard een dergelijk apparaat veel, maar thuis is de functie van het strijkijzer stomer kan vervangen. Trek op het verlengsnoer om het gewenste gedeelte van de wand, schakelen, houdt de boot in de gewrichten, geleidelijk naar het midden van de band. Poddevat scherpe spatel vertrokken stukjes behang en trek te verwijderen.
 4. Klusjesman stel met behulp van behangverwijderaar haar, opgemaakt voor maximaal vermogen en hete lucht.

Al deze methoden zijn goed op hun eigen manier en hebben het recht om te bestaan, zoals in individuele gevallen kan een goed resultaat geven. Wilt u een professionele aanpak gebruiken om de ontmanteling van behang decor, en correct verwijder het deksel, is het noodzakelijk om te beginnen om erachter te komen wat voor soort behang oud zijn, als gevolg van deze methode van verwijdering hangt.

Hoe kan ik het behang uit gipsplaten te verwijderen: een individuele aanpak voor elk type

Verschillende soorten behang coatings dicteert een andere benadering van de verwijdering. Behang kan niet-geweven en papier, textiel en vinyl. En wat goed is voor het verwijderen van behang van papier is, heeft geen invloed op de coating van vinyl.

Verwijder het behang uit gipsplaten moeten speciale voorzorgsmaatregelen nemen het oppervlak van de gipsplaat niet te beschadigenVerwijder het behang uit gipsplaten moeten speciale voorzorgsmaatregelen nemen het oppervlak van de gipsplaat niet te beschadigenVerwijder wallpaper van verschillende types:

 • Papier behang - de meest delicate. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen bij blootstelling steamer of proutyuzhivanii;
 • Vinylbehang of verwijderd in één stuk of stevig vastgelijmd aan het oppervlak. Geniet en stoom giet ze nutteloos. Het is de moeite waard om chemische wapens te gebruiken en probeer ze klauw mechanisch schetkoy- "behangen een tijger."
 • Niet-geweven en andere vormen van afwasbaar papier hebben een gelaagde structuur. Ze makkelijker te verwijderen van de wanden van gipsplaat: het volstaat om haak de bovenlaag en het oppervlak van de GCR slechts dunne plenochka die verdere inrichting wanden te voorkomen.

Niet verrassend, elk type materiaal vereist een individuele aanpak voor snelle verwijdering.

Als het papier behang op gipsplaten stopverf wordt toegepast, kunt u proberen om ze nat met water, maar in kleine aantallen en niet langer dan een half uur.

Als het probleem van het verwijderen van behang uit gipsplaten op intelligente wijze te benaderen, is het mogelijk om de oude afwerking ontmantelen zonder veel inspanning en verlies, met behoud van de integriteit van de muren en de relatieve volgorde in de kamer.

Verwijder vloeibare wallpaper: vier-weg afstandsbediening

Vloeibaar behang staan ​​iets uit elkaar van de rest van behang. Ze zijn niet alleen van toepassing op een bijzondere manier en zijn heel anders gemaakt dan andere afwerkingsmaterialen, maar ook kan worden ontmanteld op verschillende manieren.

Klassieke vloeistof behang op basis van zijde, katoen of cellulose zijn bang voor water. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd in de gebruikelijke bevochtiging.

Vloeibaar behang is gemakkelijk te verwijderen, omdat ze gewoon laten weken in waterVloeibaar behang is gemakkelijk te verwijderen, omdat ze gewoon laten weken in water

Afhankelijk van het type vloeibare behang, kan de verwijdering zowel mechanische en chemische werkwijzen produceren. Indien een deel van deze wallpapers hebben deeltjes van viscose, kunnen ze vervolgens worden hergebruikt, en hard behang met mineralen in de samenstelling van de deeltjes, is het noodzakelijk om ongeveer een speciaal apparaat te nemen.

Werkwijzen demontage vloeibare wallpaper:


 1. Maceratie gevolgd door hergebruik;
 2. De impact van het bouwen van een haardroger;
 3. Crowning sander;
 4. Handmatig verwijderen schraper en een troffel na het aanbrengen van de acrylische primeroplossing.

In vloeibare wallpaper een andere opmerkelijke eigenschap: indien nodig, kunnen ze niet worden verwijderd, maar gewoon herschilderen om de gewenste kleur, met behoud van de oorspronkelijke textuur en het vermijden van de loonkosten van de ontmanteling van behang.

Verschillende opties voor de demontage: Hoe de tegels met gipsplaten te verwijderen

Gipsplaten - een materiaal broos, en verwijder zijn tegel zonder schade aan de basis bijna onmogelijk. Ondanks het feit dat de andere oppervlakken van de keramische proberen te verwijderen, in zijn geheel, in het geval van gipsplaat zal iets moeten offeren aan een, en hoe groter de kans is dat hij zal gipsplaten, tegels te verliezen in sterkte bij tijden.

Als u nodig hebt om de tegels met gipsplaten te verwijderen, dan kan je het uit op één of slechts gipsplaten oppervlakAls u nodig hebt om de tegels met gipsplaten te verwijderen, dan kan je het uit op één of slechts gipsplaten oppervlak

Als u gewoon een technologische gat in de muur van gipsplaat bekleed met keramische tegels, kunt u proberen een verf mes om guts uit de openingen tussen de tegels grout en oude lijm aan de rand van de site te verwijderen, en dan hetzelfde mes om te proberen door middel van de gipsplaten te snijden en een gat van de gewenste waarde . Nadelen van het proces: het is mogelijk om het metalen profiel te krijgen en de integriteit van de gehele structuur of raak bedrading in gevaar brengen.


Andere manieren om de tegels te ontmantelen met gipsplaat:

 • Indien, voor het leggen van tegels op gipsplaten gips is toegepast, kunt u proberen te verwijderen één tegel podkovyrivaya hun scherpe beitel;
 • Om te bezuinigen op de tegel molen, als je kunt niet zonder reden, dan, samen met gipsplaat.

Zelfs als u erin slaagt om de tegels met gipsplaten te verwijderen, zonder wezenlijk te beschadigen, is er een probleem verwijderen lijmresten van het oppervlak: dit gebeurt molen speciale nozzles. Het proces van het verwijderen van de lijm - zeer moeizaam en langdurig.

Technologie: hoe je behang verwijderen uit gipsplaten (video)

Ondanks de schijnbare eenvoud, gipsplaten vereisen voorzichtige behandeling om zichzelf in alles wat de ontmanteling van afwerking materialen van de oppervlakte betreft. Voor elk van de gevallen waarin het noodzakelijk is het behang of tegels verwijderen met een gipsplaten apart te benaderen, bedenken van manieren demonteren van de afzonderlijke boring inrichting.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 22

map