3 woonideeën met turkoois

3 woonideeën met turkoois

12 October 2017De turquoise kleur van het behang visueel zeer verheugend - het creëert een gevoel van lichtheid en frisheidDe turquoise kleur van het behang visueel zeer verheugend - het creëert een gevoel van lichtheid en svezhestiSliyanie blauw en groen is onovertroffen turquoise gegenereerd. Het is vergelijkbaar met de kleur van de zee: vers en zo een lust voor het oog. Deze kleur ziet er geweldig uit in het interieur en is geschikt voor slaapkamers en andere ruimtes. Turquoise in het interieur werd ook populair vanwege het effect van de impact op de menselijke conditie. Een turkoois wordt beoefend niet alleen in de kamers en slaapgedeelte, maar ook in de keuken, waar is het zo belangrijk om licht te hebben. Een eigenschap om goed te mengen met wit, de kleur hoogtepunten, onder andere, als een welwillende keuken.


Turquoise behang in het interieur en in de decoratie van turkoois

Ten gunste van de versterking effect van een enkele interieur, is een goede selectie van items turkoois, zoals kussens of andere accessoires. Als u een achtergrond patroon met een turquoise selecteren en gebruiken deze kleur om andere elementen van decor, zal het de mogelijkheid om de ruimte uit te breiden om de sfeer van positieve kleureigenschappen verzadigen geven. Zal de perfecte aanvulling vazen ​​en keramiek turquoise zijn.

Magic turquoise goed bekend in het Oosten en in Afrika. Kleur is vertrouwd aan mensen die gek zijn van meditatie, vanwege de sterke goede eigenschappen. Het wordt gebruikt door de beoefenaars kleurentherapie door psychologen.

De naam van de kleur, hoewel afgeleid van de naam van de steen - turkoois, brengt met hem een ​​herinnering aan de zee en haar eigenschappen.

In de regel, turkoois behangplaksel over een muur van de kamer van de rest te selecterenIn de regel, turkoois behangplaksel over een muur van de kamer van de rest te selecteren

gamma tinten

Turquoise heeft een breed vermogen om op een winstgevende combinatie met andere kleuren, en het palet van schaduwen van rijke:


 • turquoise;
 • cyano;
 • aquamarijn;
 • Evenals donkere en lichte tinten van deze kleuren.

Wallpapers van kleuren die worden gebruikt in de decoratie en een muur te markeren, in combinatie met diverse meubelstukken dezelfde kleur, gordijnen en lampen. Kleur is zeer praktisch en vereist geen constante reiniging, hij is niet postzegels, dus helpen bij het handhaven van de netheid en het comfort van het appartement.

Wallpaper turquoise-brown - een luxe

Behang bruin gecombineerd met turkoois, wit en turquoise en bruin - zijn varianten die in het bijzonder in etnische stijl en classicisme zijn gebleken.

Rekening houdend met de bruine en turquoise in de natuurlijke omgeving, kan worden opgemerkt dat een gemeenschap van kleur is ook de meest harmonieuze.

Vooral leuk om deze techniek te gebruiken van een combinatie van kleur ontwerpers, wanneer ze willen enorme bruine meubels, met succes zijn plaats in het interieur gevonden. Natuurlijk, deze optie is niet eenvoudig, minimalistische interieurs en dure, goed slaapkamers en woonkamers.Turquoise en bruine behang in elke kamer ziet er elegant, ontzagwekkend, origineel, stijlvol en luxueusTurquoise en bruine behang in elke kamer ziet er elegant, ontzagwekkend, origineel, stijlvol en luxueus

combinaties van opties

Het is goed te beseffen dat de kleuren verschillen sterk van invloed op het totale effect, bijvoorbeeld:

 • Beige en turquoise in discrete vorm, vullen de ruimte en het creëren van warmte welzijn atmosfeer;
 • Donkerbruin en turkoois in de incarnatie, zal elk interieur tot een luxe appartementen te transformeren;
 • Turquoise en donkerblauw kalmerende invloed en simuleren van de toestand van de zee golven met een lichte bries, de combinatie is ideaal voor badkamers, want in het interieur woonkamers, moet de meest aardse kleur worden verdund - bruin.

Special, intrigerende effect render samenvatting gereproduceerd in exacte conjunctie met de boom kleur in het interieur.

Dit creëert een idyllische en lijkt nobel, in combinatie met smaragdgroene turquoise.

Verder moet zich richten op de mate waarin de ruimte wordt verlicht door natuurlijk licht, als de ramen in de kamer en dalen als de directe straling van de zon kleuren, welk moment van de dag, enz. Bij het beantwoorden van deze vragen wordt duidelijk hoezeer het interieur bruine en nog veel turquoise zou moeten zijn.

Donkerbruin en turkoois kijken harmonieuze en nobel, zodat u makkelijk lijm de matching tussen een kleur van behang in de slaapkamerDonkerbruin en turkoois kijken harmonieuze en nobel, zodat u makkelijk lijm de matching tussen een kleur van behang in de slaapkamer

Het is het overwegen waard een verscheidenheid aan combinaties van turkoois en bruin, in een verscheidenheid van kleuren hoe perfect dit echtpaar te zien.

Wit en turquoise behang in het huis

Er zijn vele tinten turkoois, die heerlijk zal worden gecombineerd met wit. De verscheidenheid van het ontwerp mogelijke oplossingen, zoals in het kleurenpalet, en in de figuur, ontmoedigd, dus ruime keuze. Redenen op het perceel. Deze twee kleuren op elkaar inwerken om een ​​gevoel van het paradijs te creëren, zo zorgeloos hen "spelen" met elkaar.


Hier zijn een aantal ontwerp vondsten belichaamd in het cijfer voor Wallpaper:

 • Kleine bloemen patroon op een witte achtergrond - een van de favoriete onderwerpen Provençaalse;
 • De meest gedurfde structuur tekeningen succesvol te implementeren turkoois, de kleur is heel ingetogen, het is zelden te veel en hij nooit uitdagend keek;
 • Harmonieert perfect met gouden zand, het is een combinatie van een echt nobel, duur en tegelijkertijd het interieur is niet vol van overtollige, de kleurencombinaties hebben een ontspannende werking;
 • Het is interessant en ziet er zeer vakkundig uitgevoerd interieur kamer met weinig schaduwen van turkoois.

Een goede keuze - de verdeling van de verschillende wanden met behang, de mogelijkheid om te gaan van turquoise naar wit-turquoise en wit - een echte meesterwerk van de inrichting.

Wit en turquoise behang in de kamer zal een sfeer van lichtheid, frisheid en gemak te creërenWit en turquoise behang in de kamer zal een sfeer van lichtheid, frisheid en gemak te creëren

Specifieke voordelen van kleur

Verschillende voordelige eigenschappen wit en turkoois:


 • Zeer praktische keuze te combineren met een wit plafond en wit tule;
 • Win-win ziet in een badplaats die, bijvoorbeeld, in een huis aan de kust en op hetzelfde moment, het helpt om een ​​soortgelijke sfeer in elke ruimte te creëren;
 • Het is moeilijk om het voordeel van deze combinatie van kleuren overschatten bij het kiezen van een keuken.

Turquoise wordt gecombineerd met alle kleuren van het palet, en de witte ruimte en breidt als het vult met lucht. Turquoise houdt overmatige invloed van wit, perfect in harmonie met hem.

Kinderkamer met turkoois

Heel natuurlijk, deze kleur is de juiste keuze voor de kinderkamer. Turquoise behang in de kinderkamer kan worden voorgelegd aan zowel zelfstandig als in combinatie met andere felle kleuren.

Heel vaak, kinderkamer behanglijm over de turquoise als de kleur ziet er positieve en rooskleurigHeel vaak, kinderkamer behanglijm over de turquoise als de kleur ziet er positieve en rooskleurig

combinatie van licht turkoois en roze ziet er erg mooi - het is mogelijk om de voorkeur te geven aan deze beslissing bij het kiezen van het behang in de kamer voor de meisjes.

In de kamer van de jongens, kunt u een donkerdere tint die goed zal kijken met oranje of blauw en wit varianten te kiezen. In veel opzichten is de keuze hangt af van de meubels, die is gepland in de kamer te worden geplaatst: of het is licht beige, wit of bruin. Turquoise met roze in plaats past heel lichte meubels.

Voor de kinderen mogelijk om een ​​zeer heldere kleur turquoise, te gebruiken voor de toewijzing van de afzonderlijke zones - het is niet saai, en zal kinderen verrukken.

In de kwestie van de keuze van behang turquoise kleur, moeten we uitgaan van wat stijl van plan om een ​​interieur te creëren, en ook wat de meubels in haar kleurenpalet zijn. U kunt vervolgens overgaan tot de verkiezingen, zal het veel gemakkelijker zijn om het bereik te navigeren. Zelfs zonder twijfel een moment in de keuze van de kleuren, het zal brengen alleen positieve emoties, zal u verrassen met zijn effect en elke dag verliefd op jezelf sindsdien, conservatisme, zoals grijs, zal het saai lijken.

De turquoise kleur van het behang in het interieur (video)

Trouwens, dezelfde grijze gecombineerd met een gedempte turquoise. Daarom is voor degenen die willen "verdunnen" te grijs interieur, een vriendelijke en schattig kleuren, is het raadzaam om hulp te zoeken van de turquoise detail en "af te wikkelen" ze in het interieur. Het zal geweldig zijn!

Turquoise behang in het interieur (foto)

4 4 7dc914871b44dcaa9e4145f5e88c6e50- 09c6c6758a73d7621725a25a278319c9- bir1- bir5- birjuzovyj-cvet-v-spalni- biryuzovyeshtory4-e1420629561173- biryuzovye-oboi2- biryuzovye-Oboi-3-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 18 = 28

map