3 utföringsstorlekar 2 dubbelsäng

3 utföringsstorlekar 2 dubbelsäng

12 October 2017När du väljer en dubbelsäng är alltid den första frågan - dess breddNär du väljer en dubbelsäng är alltid den första frågan - det shirinaVybor dubbelsäng (ja, förresten, att skriva korrekt, snarare än en dubbel) är av stor betydelse. Många människor tar inte standard säng och köpte sig en plats i form av en säng på begäran.


Hur man väljer bredden på en dubbelsäng

Tillräcklig bredd säng - god sömn. säng dimensioner behöver inte genera dig, som bredden och längden. Och för de kommande två personer sovkomfort ska vara likvärdiga.

Små dubbelsängar anses vara obekväm, så de flesta människor bara uppmärksamma på att bredden på sängenSmå dubbelsängar anses vara obekväm, så de flesta människor bara uppmärksamma på att bredden på sängen

I själva verket finns det inga entydiga regler. Det finns många människor astenisk fysik, som inte accepterar stora sängar - de kan inte sova ordentligt på detta verkar det oändliga rymden.

För sådana människor, och en säng med en sovplats på 140 cm skulle vara mer än lämpligt. Med denna figur och börjar en rigorös storleksområde bredd dubbelsäng. 

Mått 2bedrooms bäddar: vad guidad

De flesta europeiska tillverkare följa den allmänt accepterade storleksintervallet.


Det ser ut så här:

 • Ravna160-200 cm bredd;
 • Längden är 200 cm;
 • Höjd (med en enkel madrass) - 45 cm.

Det är värt att veta att en dimensionell steg med förändringar i bredden av bädden kommer att vara antingen 5 eller 10 cmDet är värt att veta att en dimensionell steg med förändringar i bredden av bädden kommer att vara antingen 5 eller 10 cm

Om du letar efter en möbel under symbolen "EUR bed" sleeper blir det 180 till 200 cm. Men höjden på möblerna kommer att öka eller genom användning av en resårmadrass som 15-20 centimeter, eller av en latex madrass 10 -20 cm.Val av storlekar, som vanligt, kommer att bero på rummets storlek. Säng, som vi vet, måste se till rummet i harmoni och inte ser löjligt byggnad i miniatyr blygsam spalenke.

Standarddimensioner: 2 dubbelsängar från Amerika, England eller Australien

Om du köper en bädd av amerikanska, brittiska eller australiska produktion, storleken på hennes bokstavligen kallas super-royal. Standardstorlekar av dessa producenter presenteras i inches, och varierar beroende på modell, öster eller väster.

Produkter märkta med «Standard King», «Östra kung» och «kung» ha följande dimensioner:

 • 76 × 80 inches i Amerika;
 • 72 × 78 inches i England;
 • 72 × 80 inches i Australien.

Extra lång engelsk produktionen var 198 cm, och de amerikanska och australiensiska - 203 cmExtra lång engelsk produktionen var 198 cm, och de amerikanska och australiensiska - 203 cm

Men när jag byter till den vanliga metriska systemet, får du följande:

 • Min. bredd av 184 cm (Australien och England) .;
 • Maxim. bredd av 193 cm (America) .;
 • Längd 203 cm. (Amerika och Australien), 198 cm. (England).

Amerikanskt, australiska och brittiska modifieringar av enkelsängar är markerade drottning och kallade kungliga. Mått av sängar är som följer: I USA och Australien, 60 × 80 inches, och i Storbritannien 60 × 78 inches.

Ritning 2 dubbelsängar, varför

Du kan göra en säng, och sig själv, särskilt om du har erfarenhet av snickerier. Desto mer så när du är klar ritning är inte så svårt.

Om du blir svårt eller något inte framgår av ritningarna, sedan söka professionell hjälp. Det finns program som också hjälper dig att beräkna förbrukningen av materialOm du blir svårt eller något inte framgår av ritningarna, sedan söka professionell hjälp. Det finns program som också hjälper dig att beräkna förbrukningen av material


Var får vi ritningen? Om du är bra på det här, kan du göra det själv. Men i allmänhet, idag ett stort antal populära onlinetjänster där du helt enkelt ange dina uppgifter, dimensioner, storlekar och så vidare, och programmet drar dig.

Om du behöver en säng längd på över två meter, vad man ska göra

Ja, det händer och ett sådant problem, men i närvaro av så mycket som 4 av situationen.

Vad du kan göra:

 • Till exempel, använd en kudde mindre, till exempel euro kudde - det är mindre än den vanliga kvadratiska,
 • Du kan köpa en säng utan en fot tillbaka delvis;
 • Man kan köpa en bambu säng, i vilken längden av 2,2 m;
 • Du kan helt enkelt beställa en fabriks tillverkare modell de vill, för att producera önskad storlek sängen. Dessa enskilda order är ofta beredda att acceptera.

Var försiktig när du väljer inte bara en säng men en madrass. Det ska vara bekväm och passar perfekt till din sängVar försiktig när du väljer inte bara en säng men en madrass. Det ska vara bekväm och passar perfekt till din säng

Och några fler nyanser. Om du köper en säng på ryska, europeiska eller amerikanska tillverkare, kom ihåg att du behöver en madrass, och köpa den på det bästa av den tillverkare som sålde du sängen. Vid andra producentländer inte tar madrassen, det bara inte komma till din säng. Mått dubbla Euro-sängar är inte i linje, till exempel med den engelska storlek. Få ett mellanrum mellan madrassen och sängen, och det kommer att vara från några millimeter till några centimeter längre, och detta kom ihåg, i bästa fall.


Tja, i värsta fall (och detta har hänt mer än en gång) säng bara "svalde" madrassen, eller tvärtom, madrassen ur kanten, som de säger, är noggrann.

Hur man väljer rätt säng (video)

säng dimensioner - en viktig fråga, särskilt om du inte tidigare har inför ett sådant val. Tänk på vad du verkligen bekväm, inte om du pågår om och ändra mode, och vad du vill egentligen.

Lycka till att välja!

2 sängar för varje smak (foton)

5f076f3bafcb8b6f6ee7fa3b018eadca 61a9793f0eb250f245324128175adb48 198.002 Angelo-Cappelini-6 Arca-51 big0aa0fce48a4d3df04e019d0e4d566acc big36975136IMG00242 big36975136IMG00292 bigB2-KOR-11 CP-4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 10

map