3 stilistische richtingen: grijs behang in het interieur

3 stilistische richtingen: grijs behang in het interieur

12 October 2017Gray wallpapers zijn goed te combineren met andere kleuren van het interieurGray wallpapers zijn goed te combineren met andere kleuren intereraSerye behang muur ontwerp ziet er gewoon uniek, het maakt niet uit wat voor soort van het interieur wordt gebruikt. Ze zijn perfect gecombineerd met andere kleuren, zodat het mogelijk is om te experimenteren en te implementeren al hun wildste ideeën en ideeën. Veelzijdigheid grijstinten perfect combineren met een verscheidenheid van kleuren, waaronder: wit en zwart, met zachte pastelkleuren, met heldere kleuren.


Beauty en moderniteit: grijs behang in het interieur

Veelzijdigheid grijze kleur maakt het mogelijk om het te gebruiken in elke ruimte. In combinatie met zwart en wit grijs behang zal helpen geven de ruimte een speciale elegantie en benadrukken de schoonheid van de klassieke stijl, waardoor het dieper en meer luxe. Het gebruik van grijs behang gecombineerd met zachte pasteltinten, kun je het interieur een speciale warmte en maken het meer rustige en ontspannen. Als er meerdere verdunnen grijs behang met felle kleuren, kunt u genoeg van de originele en stijlvolle interieur te krijgen.

Ideaal grijs behang ontwerpen:

 • woonkamer;
 • hal;
 • Slaapkamers.

Elke kamer in deze kleur ziet er zeer waardig. Wallpaper grijs zijn ideaal voor de decoratie van de slaapkamer en helpen geef het een low-key stijl. Men mag niet vergeten dat de combinatie van andere kleuren maken de ruimte eruit ziet als een licht en ruim, en sommige donker en kunstzinnig.

Grijs behang gebruikt in de woonkamer - een teken van unieke elegantie en extreme bruikbaarheid. Voor de registratie van de woonkamer is niet per se kiezen voor lichtere tinten.


Bij het maken van een leven kan vrijwel kolen-gekleurd en gemaakt om het interieur te vullen met lichte schilderijen en stijlvolle accessoires te nemen.

Grijs behang kan worden gebruikt in elke ruimte. Ze verraden de verfijning en wijzen op de schoonheid van de kamerGrijs behang kan worden gebruikt in elke ruimte. Ze verraden de verfijning en wijzen op de schoonheid van de kamer

Keuken is het beste om het meeste licht toon te kiezen, en als een aanvulling zijn perfect witte objecten headset en de bijbehorende licht decor. Keuken meestal vrij klein, dus het is het beste om donkere kleuren, waardoor de toch al kleine kamer zal verminderen vermijden.

Unieke lichtgrijs wallpaper

Gebruikt in het interieur lichtgrijze achtergrond beschouwd universele optie, omdat het iedere ruimte perfect kan transformeren en helpen om volledig te realiseren de meest gedurfde ideeën, en ideeën. Grijs palet is rijk aan verscheidenheid van kleuren en tinten, en de combinatie van kleuren met andere tinten maakt het heel populair.Gray wallpapers gebruikt in een verscheidenheid van stijlen, waaronder:

 • modern;
 • Classic;
 • kubisme;
 • Loft;
 • Provence et al.

Het is zeer belangrijk om de tinten van grijs met andere kleuren correct te combineren, dus, bijvoorbeeld als een basis, koele schaduw, alle andere meubels integendeel, moet warm zijn.

Als de kamer is zonnig en zeer warm, kun je twee koude tinten te gebruiken en als een aanvulling op de grijze zijn perfect roze en blauwe tinten.

Lichtgrijs wallpapers zijn universeel en worden gecombineerd met dergelijke stijlen zoals: loft, klassiek, modern, kubisme en ProvenceLichtgrijs wallpapers zijn universeel en worden gecombineerd met dergelijke stijlen zoals: loft, klassiek, modern, kubisme en Provence

Als de kamer is gelegen aan de noordzijde, de koele tinten is helemaal niet nodig om te gebruiken. Voor dergelijke ruimten zal heel toepasselijk warme tinten van grijs, gecombineerd met een gedempte oranje, geel of olijf kleur. Het toevoegen van felle kleuren, kunt u een verkwikkende dynamische ruimte te krijgen, en in combinatie met een pastel kleurenschema kan een kamer meer ontspannen en romantischer te maken.

Donkergrijs behang opties combinaties

Donkergrijs behang moet zeer zorgvuldig worden gebruikt en vakkundig te combineren met andere kleuren. Bij goed gekozen kleurenschema een superieur effect kan bereiken en het interieur een nobel en interessant genoeg. Ongewone en stijlvol uitzien grijs behang donkere kleuren met zilver ontwerpen die hen een bijzondere glans en unieke schoonheid kan geven. Deze wallpapers zijn een perfecte oplossing voor de decoratie van de woonkamer of slaapkamer als u wilt de luxe en praal te benadrukken.

Afhankelijk van de stijl van het interieur grijs behang kan glanzend of mat zijn.

Afhankelijk van de verlichting in de ruimte gebruikt donkergrijs behang in het binnenland, in combinatie met lichte textiel en accessoiresAfhankelijk van de verlichting in de ruimte gebruikt donkergrijs behang in het binnenland, in combinatie met lichte textiel en accessoires

Als u gebruik maakt van een donker grijze kleur in het interieur moet rekening houden met kenmerken van de verlichting en het gebruik van aanvullende kleuren. Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer je een donkergrijze tinten behang te gebruiken, is het wenselijk om een ​​heldere textiel en accessoires die zal helpen om de belangrijkste nadruk te leggen of om niche kamers trekken verschillende kleuren wallpaper te kiezen.


Unieke luxe - behang met grijze achtergrond

Om overmatig saai en enigszins normale omstandigheden te verdunnen, het is niet alleen nodig om zich te identificeren met een vleugje behang, maar ook om correct te kunnen kiezen hun achtergrond. Interessante en ongewone optie zal grijs met zwart patroon behang, dat u één accent muur kunt selecteren zijn. Ze hebben niet storen het totale ontwerp, maar meer diversificatie en verfraaien het.

Grijs behang met een patroon te helpen te diversifiëren en om het interieur te verfraaienGrijs behang met een patroon te helpen te diversifiëren en om het interieur te verfraaien

Afhankelijk van de keuze van een achtergrond van grijze behang kan een accent op de muren of het gebruik accessoires maken. Psychologisch grijze helpt om te ontspannen, te kalmeren en om volledige ontspanning te bereiken.

De belangrijkste voordelen

 • onopvallend;
 • Mooie compatibiliteit;
 • elegantie;
 • De uitbreiding van de ruimte;
 • Verscheidenheid van kleuren.

Gray wallpapers hebben vele voordelen, waaronder: elegantie, compatibiliteit met andere kleuren en stijlen, de visuele uitbreiding van de ruimte en de verscheidenheid aan kleurenGray wallpapers hebben vele voordelen, waaronder: elegantie, compatibiliteit met andere kleuren en stijlen, de visuele uitbreiding van de ruimte en de verscheidenheid aan kleuren


Een interessante optie is het omwikkelen van muren strepen van verschillende tinten grijs of dat door de muur van een mooie en ongebruikelijke zwart-wit met.

Welke kleur combinatie van grijs behang: tips over het kiezen van meubels en accessoires

Om te bepalen hoe om zich te mengen in grijze tint behang, moet je aandacht besteden aan de verzadiging van de kleur. Te donker en verzadigde kleuren kunnen enigszins verlichten met warme pastelkleuren. En voor lichtgrijze achtergrond perfect geschikt rijke schaduwen, bijvoorbeeld, kunt u aandacht besteden aan de bruine kleur. Dit kan zijn als meubels en accessoires of zelfs een laminaat gemaakt van natuurlijk hout.

Elementen van zwart, blauw en bruin kleuren alleen aanwezig te zijn als patronen, omdat anders de kamer kan een stuk kleiner dan het werkelijk is lijken.

Voor grijs behang donkere kleuren gekozen meubilair lichte tinten, behang heldere kleuren geschikt meubels en accessoires donkere tintenVoor grijs behang donkere kleuren gekozen meubilair lichte tinten, behang heldere kleuren geschikt meubels en accessoires donkere tinten

De kleur van het meubilair moet worden gekozen op basis van de verenigbaarheid met grijze achtergrond. Als de ingerichte interieurs gedomineerd door meubels gemaakt van natuurlijk hout, is het beter om de voorkeur te geven aan het licht hout, dat zal helpen in combinatie met de koude grijze tinten verschillende verlichten het interieur.

Vergeet niet dat de textielindustrie kleur niet alleen moet in combinatie met het behang, maar ook de perfecte aanvulling op de bekleding van de bank of een schaduw van houten meubilair.

Als u wilt een luier te combineren, is het noodzakelijk om op te halen van textiel met patronen van grijstinten. Zo is het mogelijk om de adel van de kamer te benadrukken en maken het meer harmonieus.

Grijze kleur in de woonkamer zal helpen identificeren accenten en gezoneerd ruimte. Het is perfect geschikt voor de bank van rood, beige, wit, geel.

De combinatie van grijs in het interieur (video)

Het maakt niet uit welke specifieke grijstint behang gebruikt, helpen ze geven de ruimte een unieke charme. Dit is een nobel mooie kleur, dat zal nooit saai en altijd relevant, ongeacht de modetrends.

Gray wallpapers in het interieur van het appartement (foto)

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 47 =

map