3 soorten producten: Hoe een valse open haard met zijn handen Gipsplaten maken

3 soorten producten: Hoe een valse open haard met zijn handen Gipsplaten maken

12 October 2017Mooie valse open haard toe te voegen comfort voor de huiskamerMooie valse open haard zorgt voor gezelligheid aan gostinuyuFalsh-fire - een ontwerp dat de huidige focus lijkt, maar het is niet de basisfuncties van een conventionele open haard uit te voeren - het verwarmen van brandstof faciliteiten. Decoratieve producten zijn mooi en praktisch, omdat ze kunnen worden gebruikt, niet alleen geven het interieur comfort. Opgegroeid met een open haard gebruikt als een plank of een demonstratie niche of ruimte bestemmingsplan.


Soorten en methoden van de locatie binnen valse haarden gipsplaat

Verhoogde open haard in het uiterlijk te onderscheiden zijn van deze niet gemakkelijk: in de afwerking kan volledig steen of metselwerk repliceren. Binnen in de oven van de brand kan een reeks massale kaarsen of elektronische fotolijst te zetten met een imitatie vuur.

Voor het installeren van valse vuur moeten denken van tevoren van zijn plaats in het interieur van de kamerVoor het installeren van valse vuur moeten denken van tevoren van zijn plaats in het interieur van de kamer

Zeer effectief binnen zulke valse haarden kijken plasmaschermen, afbeelding een vlam verzenden en krakend geluid logs met elke gadget via een draadloos netwerk.

Verhoogde open haard - een perfecte oplossing voor appartementen en gezinnen met kleine kinderen of huisdieren. Bovendien kunnen zij van verschillende soorten zijn, waaronder functioneren als een huis verwarming.

Soorten decoratieve open haarden:


 • Voorwaardelijke falshkamin - die waarin het portaal noodzakelijkerwijs voorbij de wanden en is afgewerkt met de oven. Hij zal warm te wijten aan de macht, maar niet toestaan ​​om jezelf te branden of om een ​​vuur uit de sintels uit te lokken.
 • Geloofwaardige valse haard zorgt voor een verplichte basis van brandwerende materialen. Deze brandwerende gipsplaten en de binnenvoering van de oven. Ze kunnen worden gemonteerd standaard elektrische verwarming en biobrandstoffen. In dit geval wordt de binnenkant van de structuur gebouwd van gipsplaat aankoop Bio open haarden.
 • Symbolische open haard verwarmen functie, in principe niet. Het fungeert puur als een decoratief element van het interieur, in zijn essentie - een drie-dimensionale afbeelding met het beeld van het vuur. Echter, de mantel in een symbolische open haard spectaculair zijn, en dan geplaatst haar decoratieve objecten of om het te laten staan ​​voor een plasma TV-scherm.

Kies de grootte en de locatie van de open haard in het appartement waard verstandig. Kleine design met fotolijst binnen verloren in een grote kamer, maar het zou passend zijn in het kantoor of bibliotheek. Een andere optie kan zijn om de open haard hoek of zelfs attachments overwegen. De grote woonkamer is beter gepositioneerd in het midden van de wand, waardoor een inwendige midden staan.  

Materialen en gereedschappen om een ​​valse open haard gemaakt van gipsplaat met hun handen te creëren

Voor het vervaardigen van valse open haard met zijn handen hebben behoefte aan een hulpmiddel voor het werken met gipsplaten. Niets nieuws, maar het is nuttig om de niveau schietlood aan de verticale lijnen, een verf mes en schaar voor de metalen profielen en platen van gipsplaten hoeken, spatels, divider, schuren, hamer of boorhamer en een schroevendraaier, markeerstift, een liniaal uitlijnen.

Snel en eenvoudig een originele open haard te maken met je eigen handen kan van gipsplaat zijnSnel en eenvoudig een originele open haard te maken met je eigen handen kan van gipsplaat zijnVan de materialen die nodig zijn om de open haard frame te maken:

 • Profiel wand (FP) en gerichte (TD);
 • gipsplaten (GCR);
 • Schroeven voor gipsplaten en pluggen voor het monteren van het profiel;
 • Tape-serpyanka bevonden;
 • PVA lijm;
 • Bepleisterd "Start" en "Finish";
 • Acryl primer;
 • schuim;
 • Whatman.

In de meeste gevallen, alle accessoires om er te werken elke meester thuis, zal alleen maar de ontbrekende items te kopen.

Om een ​​verhoogde haard noodzaak om een ​​schets van de toekomstige bouw te maken te creëren. Dan is de master aan te raden om een ​​schets te bereiden om te werken aan piepschuim mockup, en dan pas beginnen te werken met gipsplaat.

Na bereiding van de gereedschappen en materialen, moet u zeker de meting van de toekomstige valse open haard te verwijderen en je bent klaar om de bouw uit te voeren zijn.

Verhoogde open haard met zijn handen Gipsplaten: stappenplan werken

Voor de vervaardiging van het frame van de toekomstige open haard dia-indeling op de site van de voorgestelde installatie. Note draagprofielen locatie met een schietlood en niveau gecontroleerd of de verkregen verticaal recht. Dan begint prirezka profiel en de installatie ervan.

Voordat u begint met de trim open haard gemaakt van gipsplaat bevestigt, wordt u vriendelijk verzocht om de benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden op het werkVoordat u begint met de trim open haard gemaakt van gipsplaat bevestigt, wordt u vriendelijk verzocht om de benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden op het werk

Stap voor stap instructies om valse vuur te maken:

 • Snijd de wandprofiel wegnemen en de wand en een semi. Profiel van Mo gesneden dwarsbalken indraaien en met schroeven aan het wandprofiel. Vergeet niet dat in aanvulling op de belangrijkste frame in de verbrandingskamer van de haard worden gemonteerd.
 • Het maken van een voorvorm van gipsplaat. Als de voorste wand van de kamer die u wilt een halfronde cut-out oven te maken, kan het op dezelfde manier worden gedaan om de productie van bogen, hoeft alleen maar de strook GCR goed buigen.
 • Bevestig het werkstuk op het profiel door middel van kleine schroeven gipsplaat. De naden zijn afgedicht tape-serpyanku en PVA lijm. Op de top van de doos te installeren de schoorsteenmantel.
 • De laatste stap voordat de definitieve afwerking van open haarden - alle oppervlakken moeten grondig worden schoongemaakt en vervolgens stopverf met schuurpapier.

Verhoogde open haarden hoeft niet rechthoekig zijn, kunt u elke vorm van brand ontwerpen, inclusief het gebruik van afronding hoeken.


Als u van plan bent om de schoorsteenmantel te gebruiken voor het opslaan van boeken, zware beelden of als ondersteuning voor het tv-scherm, kunt u naaien op de muur open haard met een dubbele laag van GCR in om de structuur te versterken.

Na voltooiing van de montage van de haard is het tijd om na te denken over wat afwerkingsmaterialen bij de open haard te versieren.

Afwerking valse open haarden

Veel ruimte voor fantasie decoratief haarden werkelijk onbegrensd. Ze kunnen worden ontworpen in verschillende interieurstijlen, versierd met honderden soorten materialen kunnen in de vuurhaard originele onderdelen wonen brand worden geplaatst.

Maak de woonkamer een verfijnd en elegant, kunt u de valse open haard te gebruiken met stucwerkMaak de woonkamer een verfijnd en elegant, kunt u de valse open haard te gebruiken met stucwerk

Hier zijn een aantal opties voor een open haard decor:


 1. Classic decor open haard - stucwerk afwerking en de versiering kolommen. Lichtgewicht uitvoeringsvorm is vervaardigd uit schuim gelijmd op een gebruikelijk PVA-lijm, en vervolgens geschilderd met latex verf.
 2. Werk de ruwe steen is ook goed. Dit kan een shell rots en kiezels, leisteen of graniet tegels zijn. En u kunt kiezen voor een ander classic variant - inrichten natuurlijke of kunstmatige marmer.
 3. De eenvoudigste manier om een ​​open haard met behulp van rode baksteen of tegel die het bootst versieren. Tegel in de oostelijke of mediterrane stijl, oblivnye tegel of tegels - zal ook goed uitzien.
 4. Als decoratieve elementen veilig kan worden gebruikt voor deze attributen Open haarden: smeedijzeren roosters en staan ​​onder het hout, het hout zelf, houtstapel gestapeld bij de open haard of in de vuurhaard.
 5. Als u wilt koppelen in de portal Bio open haarden, overweeg dan de installatie beschermend glas in de voorkant van de haard. Dit is een mooi en comfortabel alternatief voor het rooster.
 6. Als de "vulling" van de oven kaarsen kunnen zetten, zet de boeken optellen natuurlijk hout of keramiek.

Als kerstversiering binnen bekleding open haard kan worden gebracht glinsterende visgraat Electrogarlands als vervanging voor live vlam.

Maak een valse open haard met zijn handen Gipsplaten (video)

Verhoogde open haard wordt nu beschouwd als een tijdige en goedkope optie in de inrichting van de lokalen. Het is gemakkelijk te vervaardigen en ontwerp opties zoals een open haard kan duizenden vinden - is genoeg om foto's van kant-en-klare producten te kijken op het internet, en misschien komen met uw eigen originele, decoratieve huis.

Ontwerp open haard bekleding van gipsplaten (foto in het interieur)

4-1-kamin 4-kamin-gipsokarton 013-rol-dekorativnogo-kamina-v-dizaine-VIBOR-podhodachego-pomecheniya 467 362568408 3407-5602 684807003 a31471f9a02b67ecd63f0d883b507fc6 564663306 Dizayn-gostinoy-s-kaminom-iz-kamnya-115

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =

map