3 interiör idéer med turkos tapeter

3 interiör idéer med turkos tapeter

12 October 2017Den turkosa färgen på tapeten visuellt mycket tilltalande - det skapar en känsla av lätthet och fräschörDen turkosa färgen på tapeten visuellt mycket tilltalande - det skapar en känsla av lätthet och svezhestiSliyanie blått och grönt har genererat oöverträffad turkos. Det liknar färgen på havet: färsk och så tilltalande för ögat. Denna färg ser bra ut i det inre och är lämplig för sovrum och andra utrymmen. Turquoise i det inre blev också populärt på grund av effekten av påverkan på människans villkor. En turkos tapeter praktiseras inte bara i rum och sovrum, men också i köket, där det är så viktigt att ha ljus. En egenskap för att blanda väl med vita, de färgslingor, bland andra, som ett välvilligt kök.


Turquoise tapeter i det inre och i utsmyckningen av turkos

Till förmån för förstärkningen effekten av en enda inredning, finns ett bra urval av artiklar turkos, såsom kuddar eller andra tillbehör. Om du väljer en tapet mönster med en turkos och använda denna färg till andra delar av inredning, kommer det att ge en möjlighet att utöka utrymmet för att mätta atmosfären i positiva färgegenskaper. Kommer att vara det perfekta komplementet vaser och keramik turkos.

Magiska turkos välkänd i öst och i Afrika. Färg är bekant för människor som är förtjust i meditation, på grund av dess starka goda egenskaper. Det används av utövare färgterapi av psykologer.

Själva namnet på färgen, men härstammar från namnet på stenen - turkos, tar med sig en påminnelse om havet och dess egenskaper.

Som regel till turkos tapetklister över en vägg i rummet att välja den från restenSom regel till turkos tapetklister över en vägg i rummet att välja den från resten

gamma nyanser

Turquoise har en bred förmåga att lönsamt i kombination med andra färger, och palett av nyanser av rika:


 • turkos;
 • cyano;
 • akvamarin;
 • Samt mörka och ljusa nyanser av dessa färger.

Bakgrunden av färger som används i dekoration och för att markera en vägg, i kombination med olika möbler i samma färg, gardiner och lampor. Färg är mycket praktiskt och inte kräver ständig rengöring, är han inte frimärken, så bidra till att upprätthålla renlighet och komfort av lägenheten.

Bakgrund turkos-brown - en lyxigt

Bakgrund brun i kombination med turkos, vitt och turkos och brunt - är varianter som visat sig särskilt i etnisk stil och klassicism.

Med tanke på den bruna och turkos i naturen, kan det noteras att en gemenskap av färg är också den mest harmoniska.

Speciellt gillar att använda denna teknik en kombination av färg designers, när de vill massiv brun möbler, framgångsrikt funnit sin plats i det inre. Naturligtvis är detta alternativ inte enkla, minimalistisk inredning och dyra, well-sovrum och vardagsrum.Turkos och brun tapeter i alla rum ser elegant, fantastisk, original, eleganta och lyxigaTurkos och brun tapeter i alla rum ser elegant, fantastisk, original, eleganta och lyxiga

kombinationer av alternativ

Det är värt att komma ihåg att färgerna variationer påverkar starkt den totala effekten, till exempel:

 • Beige och turkos i diskret form fylla utrymme och skapa värme välbefinnande atmosfär;
 • Mörkbrun och turkos i inkarnation, kommer att förvandla alla inredningar till lyxlägenheter;
 • Turkos och mörkblå lugnande inflytande och simulera tillståndet hos havsvågor med en lätt bris, är kombinationen idealisk för badrum, eftersom de inre vardagsrum bör spädas mest jordiska färg - brun.

Special, spännande effekt framför tapeter återges i exakt samband med trädet färg i inredningen.

Detta skapar en idyllisk och ser ädelt, tillsammans med smaragd turkos.

Vidare bör fokusera på i vilken utsträckning utrymmet upplyst av naturligt ljus, eftersom fönstren i rummet och falla om de direkta solstrålarna färger vilken tid på dagen, etc. När besvara dessa frågor, blir det tydligt hur mycket interiören bör vara brun och mycket turkos.

Mörkbrun och turkos ser harmonisk och ädel, så att du enkelt limma matchningen mellan en färg på tapeten i sovrummetMörkbrun och turkos ser harmonisk och ädel, så att du enkelt limma matchningen mellan en färg på tapeten i sovrummet

Det är värt att överväga en mängd olika kombinationer av turkos och brunt, i en mängd olika nyanser för att se hur perfekt detta par.

Vitt och turkos tapeter i huset

Det finns många nyanser av turkos, som kommer att kombineras underbart med vitt. De olika alternativ konstruktion för lösningar, som i färgpaletten, och i figuren, avskräckt, så brett utbud. Anledningar på tomten. Dessa två färger samverkar för att skapa en känsla av paradiset, så bekymmerslös "spela" dem till varandra.


Här är några konstruktion finner förkroppsligas i figuren för Wallpaper:

 • Små blommönster på en vit bakgrund - en av de favoritämnen provensalska;
 • Den mest vågade struktur ritningar kommer framgångsrikt genomföra turkos är färgen ganska återhållsamma, det är sällan för mycket och han aldrig såg trotsigt;
 • Harmonierar perfekt med gyllene sand, är det en kombination av en verkligt ädel, dyrt och samtidigt interiören är inte full av överskott, har en avslappnande effekt färgkombinationer;
 • Det är intressant och ser mycket skickligt utförs inre rum med några nyanser av turkos.

Ett bra val - fördelningen av olika väggar med tapeter, förmågan att gå från turkos till vitt-turkos och vitt - en riktig mästerverk av inredning.

Vitt och turkos tapet i rummet kommer att skapa en atmosfär av lätthet, friskhet och lätthetVitt och turkos tapet i rummet kommer att skapa en atmosfär av lätthet, friskhet och lätthet

Specifika fördelarna med färg

Flera fördelaktiga egenskaper vitt och turkos bakgrundsbild:


 • Mycket praktiskt val att kombinera med ett vitt tak och vita tyll;
 • Win-win ser ut i en semesterort, till exempel, i ett hus på kusten och samtidigt hjälper det att skapa en liknande stämning i vilket rum som helst;
 • Det är svårt att överskatta nyttan av denna kombination av färger när man väljer ett kök.

Turquoise kombineras med alla färger på paletten, och det vita utrymmet och expanderar när den fyller den med luft. Turquoise har överdriven påverkan av vitt, perfekt harmonisera med honom.

Barnrum med turkos tapeter

Helt naturligt, är denna färg rätt val för barnkammaren. Turkos tapet i plantskolan kan presenteras för både självständigt och i kombination med andra ljusa färger.

Mycket ofta barnrum tapetklister över turkos som färgen ser positiv och ljusMycket ofta barnrum tapetklister över turkos som färgen ser positiv och ljus

kombination av ljus turkos och rosa ser mycket trevligt - det är möjligt att ge företräde åt detta beslut när man väljer tapeten i rummet för flickorna.

I pojkarnas rum, kan du välja en mörkare nyans som ser bra med orange eller blå och vita varianter. På många sätt kommer valet beror på möbler, som planeras att placeras i rummet: om det är ljust beige, vitt eller brunt. Till turkos med rosa passar ganska mycket ljusa möbler.

För barnen är möjligt att använda en mycket ljus nyans av turkos, för tilldelning av separata zoner - det är inte tråkigt, och kommer att glädja barnen.

I fråga om valet av tapet turkos färg, måste vi utgå från vilken stil plan för att skapa en interiör, och även vad som kommer att möblerna i sin färgpalett. Du kan sedan gå vidare till valet kommer det att bli mycket lättare att navigera området. Även utan ett ögonblicks tvekan i valet av färger, kommer det att ta bara positiva känslor, kommer att glädja dig med sin effekt och bli kär i dig själv varje dag sedan dess, konservatism, såsom grå, kommer det att verka tråkig.

Den turkosa färgen på tapeten i det inre (video)

Förresten, samma grå i kombination med en dämpad turkos. Därför, för dem som vill "späda ut" för grå interiör, ett slag och bedårande färger, är det lämpligt att söka hjälp från den turkosa detaljer och "lösa" dem in i kupén. Det kommer att bli bra!

Turquoise tapeter i det inre (foto)

4 4 7dc914871b44dcaa9e4145f5e88c6e50- 09c6c6758a73d7621725a25a278319c9- bir1- bir5- birjuzovyj-cvet-v-spalni- biryuzovyeshtory4-e1420629561173- biryuzovye-oboi2- biryuzovye-oboi-3-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 40 =

map