15 nieuwe producten voor de slaapkamer: foto, ontwerp 2017

12 October 2017Het maken van slaapkamer ontwerp, kies een warme en gezellige stijlHet maken van slaapkamer ontwerp, kies een warme en gezellige stilKogda het tijd is om reparaties uit te voeren, velen komen aan de verwarring. Vooral moeilijk het is het geval wanneer u een stijl voor de slaapkamer te selecteren, omdat deze kamer heeft een speciaal doel. Het moet gezellig en comfortabel, op hetzelfde moment het moet bekrachtigen. Foto slaapkamer ontwerpen 2017 trends maakt het mogelijk om een ​​slaapkamer te reiken in vond de stijl. Het allerbelangrijkste in het interieur voor de slaapkamer - een harmonieuze combinatie van trim en interieur. Dit jaar zijn er ontwerpers gericht op het gebruik van natuurlijke materialen en lichte kleuren.


De meeste stijlen van de slaapkamer in 2017

Wanneer u een stijl velen vragen zich af te selecteren - wat variant om te stoppen. Immers, vandaag ontwerpers een groot aantal stijlen waarin u de kamer kan regelen bieden.

De slaapkamer moet een veel ruimte: Niet rommel met onnodige dingenDe slaapkamer moet een veel ruimte: Niet rommel met onnodige dingen

Dit jaar worden alle stijlen verbonden door een gemeenschappelijke tendens - de kamer moet eenvoudig, consistent, ruim en functioneel zijn.

De volgende modellen hebben een grote populariteit gewonnen onder de eigenaren van de slaapkamers. Ze laten u om originele en gedurfde ideeën te brengen. In deze kamer is stijlvol en gezellig.

zolder

Style impliceert inrichting van de kamer als een enkele ruimte. Typisch wordt één wand gelaten zoals het was oorspronkelijk zonder afwerking. Soms is een slaapkamer in combinatie met een balkon, naar de ruimte uit te breiden. Decoratieve elementen in deze stijl worden gezien als onnodig belasten de slaapkamer en gewoon te verzamelen stof. Echter, één of twee foto's, kunt u de muur boven het bed versieren.


kamers in loft-stijl, gecombineerd tot één groot, waardoor er weinig muurkamers in loft-stijl, gecombineerd tot één groot, waardoor er weinig muur

Eco

Het gaat om het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Bedden in deze slaapkamers zijn noodzakelijk gemaakt van hout, die ook de muren en de vloer bekleding schede. Deze slaapkamers zijn helder en mooi. De ruimte kan worden versierd met vazen ​​met bloemen. Dit zal de kamer fris en gezellig te maken.

Style Eco is ontworpen voor kamers die alles doen, van natuurlijke milieu-productenStyle Eco is ontworpen voor kamers die alles doen, van natuurlijke milieu-productenminimalisme

Het blijft op het hoogtepunt van populariteit. Dit jaar heeft de stijl democratischer geworden. Hij stelt voor het gebruik van felle kleuren op een lijn met het donker. Voor stijl wordt gekenmerkt door ingebouwde meubels, een minimum van decoratieve elementen, functionaliteit en beknoptheid van de situatie.

Minimalisme in de kamer decor wordt gekenmerkt door een minimale hoeveelheid van de dingenMinimalisme in de kamer decor wordt gekenmerkt door een minimale hoeveelheid van de dingen

Provence

De stijl omvat het gebruik van natuurlijke materialen. De nadruk is op het decor. Om dit te doen, gebruik maken van een verscheidenheid van textiel, vod tapijten, tafelkleden en servetten, geborduurd door uzelf.

In de stijl van de Provence zijn er veel verschillende elementen van het decorIn de stijl van de Provence zijn er veel verschillende elementen van het decor

Wanneer u de stijl te selecteren die u nodig heeft om rekening te houden met vele aspecten: wat is de grootte van de kamer, waar de ramen aan de zonnige kant is of niet, wat is de vorm van de ruimte en de hoogte van het plafond.

Modieuze interieurs slaapkamers 2017

In 2017 kan het interieur van de slaapkamers zeer divers zijn. Ze zijn het gevolg van de keuze van de stijl, die de basisbegrippen van de situatie in de slaapkamer dicteert.

Naar de slaapkamer was stijlvol en bondig, is het belangrijk om dezelfde stijl als eclectisch volgen dit jaar volledig gehonoreerd.

Interior bedroom, kunt u uw eigen te maken. Vandaag de dag kan een grote hoeveelheid informatie is te vinden op verschillende internetbronnen.

Tot op heden, de kamer is geselecteerd in stijl, gebruik van een verscheidenheid van verf, behang, decoratieve meubelsTot op heden, de kamer is geselecteerd in stijl, gebruik van een verscheidenheid van verf, behang, decoratieve meubels


Wat u moet letten:

 • In het interieur in de eerste plaats is het belangrijk om een ​​afwerking van wanden, plafonds en vloeren uit te voeren. Muren kunt plakken over behang of verf. Sommige modellen vereisen een minimum oppervlakte-afwerking, bijvoorbeeld, alleen de pleister.
 • De meest modieuze trend is afwerking plafonds ontwerpen.
 • Sex is het beste om het parket of laminaat te dekken.
 • Meubels moeten worden gemaakt in dezelfde stijl. De plaatsing is afhankelijk van het gebied van de ruimte en de lichtomstandigheden.
 • Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de keuze van de verlichting. De slaapkamer is belangrijk omdat een plafond licht, en het licht aan het bed zone.
 • Dit seizoen, modieus zonirvoanie terrein. Het kan worden gedaan op de slops van meubels of decoratie. Modieuze items richt zich op aan het hoofd gedeelte van het bed.

Trendy interieurdesign dit jaar is de een die is gemaakt op een eenvoudige en bescheiden manier. In dit geval moet de slaapkamer beknopt, stijlvol en functioneel mogelijk te zijn.

Nieuwe slaapkamer ontwerp in 2017: de juiste keuze van kleur

Dit seizoen wordt de slaapkamer gezien niet alleen als een recreatieruimte, maar ook een plek die vrije tijd gaat. Het kan gekruid of helder. Echter, bij het kiezen van een felle kleur is belangrijk om de impact ervan op de emotionele toestand te overwegen.

De beste oplossing bij het kiezen van een felle kleur zal verdunnen zijn kalme en heldere kleuren. Deze combinatie zal de diepe kleur en de balans naar de kamer te verdunnen.

De slaapkamer is een plek om te slapen. Daarom moet de sfeer te kalmeren en te ontspannen. Het kiezen van de juiste kleuren zal de ruimte geschikt voor het slapen te maken.


Kleur in de slaapkamer elke wordt aangepast voor jezelf kunt een kamer warme zachte kleuren maken en kan andersom zijn uitgevoerd in felleKleur in de slaapkamer elke wordt aangepast voor jezelf kunt een kamer warme zachte kleuren maken en kan andersom zijn uitgevoerd in felle

Trendy kleuren in 2017:

 • White. Deze kleur wordt gebruikt voor de registratie van de gebouwen in een verscheidenheid van stijlen. Hij ligt in een mooie houten meubels, textiel, lichte tinten. Kamer ziet er goed uit in het wit, verdunde beige, zand, licht gouden en lichtblauw.
 • Felle accenten. Het gebruik van felle kleuren als onafhankelijke niet welkom. Maar felle accenten plaatsvinden. Het kan helder kussens, bekleding, spreien, gordijnen. Modekleur wordt beschouwd als karmozijn, smaragd, paars, paars, saffier.
 • Black. Met onverdund zwart onaanvaardbaar. Maar de combinatie van het met wit maakt de kamer een nobele, elegante en plezier.

Bij het kiezen van kleuren is het belangrijk om aandacht te besteden aan de keuze van de kleuren voor de decoratie, de keuze van de kleuren voor gordijnen en meubels.

Trendy slaapkamer in 2017: de belangrijkste elementen van decor

Ontwerpers worden geadviseerd om het aantal decoratieve elementen te verminderen. Maar om zich te ontdoen van hen helemaal de moeite waard te krijgen. Ze maken de kamer meer comfortabel en origineel.

Decor is afhankelijk van de geselecteerde stijl in het interieur. In sommige stijlen van decor items kan heel onverwachte dingen geworden. Voor high-tech, bijvoorbeeld, de inrichting is om de laatste technische innovaties te gebruiken.

Echter, de traditionele decoratieve elementen in de juiste dosering nooit vergetelheid te geven.

De kamer kan worden gemaakt in verschillende stijlen: een minimum van dingen of veel felle kleuren, of vice versa, de nieuwste technologie of retroDe kamer kan worden gemaakt in verschillende stijlen: een minimum van dingen of veel felle kleuren, of vice versa, de nieuwste technologie of retro

Varianten van decoratieve elementen:

 • schilderijen;
 • spiegels;
 • uur;
 • Vazen met bloemen;
 • textiel;
 • Beeldjes en sculpturen;
 • Decoratief schilderen van de muren.

Voor een stijlvol interieur in de slaapkamer moet je verschillende items van de decoratie die bondig zal kijken op een eenvoudige en consistente stijl in een eenpersoonskamer te selecteren.

Slaapkamermeubilair: nieuws 2017

Een van de belangrijkste doelstellingen van het interieur in de slaapkamer is het bed. Om te beginnen is om het te kopen, dan is het mogelijk om de rest van de meubels te kiezen. Het moet in harmonie met een bed en aanvullen.

Een goed voorbeeld van een slechte combinatie - het bed in vintage stijl en moderne kast of rekken, gemaakt van metaal.

Het meubilair in de kamer moeten worden voortgezet in dezelfde stijl, terwijl een slaapkamer stijlvol en netjes eruit zal zien.

Het meubilair in de slaapkamer is het beter om de kleur van de muren en het interieur van de hele kamer kiezenHet meubilair in de slaapkamer is het beter om de kleur van de muren en het interieur van de hele kamer kiezen

Tips voor het kiezen meubels:

 • Dit jaar, op een manier natuurlijke materialen. Houten bedden van verschillende kleuren zal een stijlvol meubelstuk zijn. De vorm en grootte kunnen zeer divers zijn. Hier hangt veel af van de grootte van de kamer.
 • Meubels moeten praktisch en comfortabel. Lushe gebruik maken van de ingebouwde meubels, een verscheidenheid van planken, die ruimte te besparen en zal extra ruimte voor kleine interieur items te maken.
 • Voor decoratieve mode om een ​​verscheidenheid aan banken, tafels en commodes gebruiken. Het is belangrijk om te onthouden dat het meubilair functioneel moet zijn.

Je moet meubels te kiezen op basis van uw eigen smaak voorkeuren. Aankopen kunnen worden gemaakt door jezelf, of je kunt de hulp van een professionele ontwerper die voor het eerst de schetsen gemaakt, rekening houdend met de wensen en bijzonderheden van de klant van stijl in het interieur te zoeken.

Best nieuw ontwerp slaapkamer 2017 (video)

Modetrends voor de registratie slaapkamers kunt u de kamer van uw dromen te creëren. Om dit te doen, moet u kennismaken met de functies en kenmerken van de automaten-stijl, krijgt om te beslissen of het geschikt is voor uw ruimte. Wanneer u een slaapkamer te maken is het belangrijk dat alle elementen van het interieur harmonieus met elkaar worden gemengd. De slaapkamer moet een eenvoudige, comfortabel en gezellig zijn. Wat zijn de elementen die het meest geschikt, elke eigenaar heeft om te beslissen over hun eigen land.

Ontwerp van de slaapkamer in 2017 (foto)

1min-131 41 061 215 215446c6d3e911e580be0a94ef069547215446c6d3e911e580be0a94ef069547 979.516 1395759057minimalizm-3 145189981014 cvetovaja-palitra-dlja-sovremennoj-spalni 754.622

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =