10 regler inredning: mörk bakgrundsbild i det inre

10 regler inredning: mörk bakgrundsbild i det inre

12 October 2017Använd dark tapet i det inre kan ges belysning, rummets storlek, rum stil och inredningAnvänd dark tapet i det inre kan ges belysning, rummets storlek, stil och inredning pomescheniyaSoblyudaya regler för att välja tapeter och inredning kan skapa en unik design. Så det är värt en närmare titt på vilka alternativ som finns bättre för att plocka upp det mörka tapeter är optimerade för stick i rummet, eftersom inte alla kan vara en lång tid i den mörka inre. Välj färg på tapeten bör baseras på rummets storlek, belysning och inredning i rummet, stil och inredning.


Mörk tapet i det inre av bostaden

Brun tapet perfekt för att arrangera bakgrunden till sovrum, studierum eller vardagsrummet.

Det är viktigt att komma ihåg att om tonen är mörkbrun, kommer det att vara helt kombineras med varma färger, silver, guld och vitt palett, och framför ljusa nyanser av brunt passar perfekt kombination med de mörka tonerna av möbler, föremål och tillbehör inredning.

Bakgrund mörka toner smälter väl med möbler och tillbehör till varma och ljusa färgerBakgrund mörka toner smälter väl med möbler och tillbehör till varma och ljusa färger

I rummet med mörka tapeter ser stora vita möbler, en klassiker i genren, en win-win inredning. Designers använder vanligtvis en mörk bakgrund i sovrummet, eftersom tack vare detta rum skapar en lugn atmosfär, lugn, slappna av.

Komplettera mörk bakgrund fläckar av olika färger, till exempel:


 • röd;
 • mjölk;
 • grönt;
 • Gul.

Mörk bakgrundsbild behöver inte nödvändigtvis vara brun. Idag är det angeläget att dra väggar i mörkgröna färger, mörkblå eller mörkgrå palett. Mörklila tapeter idag att njuta av stor popularitet bland designers. Att sälja lila färgen indikerar att en sådan bakgrund som lämpar sig för nästan alla stil under ledning av minimalism att nygotisk. I rummet med en mörkt lila tapet som ligger nära den vita möbler och en svart interiör.

Det är viktigt att inse att den mörka tapeter i sovrummet eller något annat rum, betyder inte att rummet skulle vara livlös, tråkig och dyster.

Det var mörk bakgrund ger en möjlighet att skapa en unik interiör, det viktigaste för att dra nytta av de tjänster av en professionell designer.

Bright tapeter och mörkt golv, den mörka tapeter och ljusa golv - Vilka alternativ kombinationer

Ett mörkt golv och ljus tapeter och tapeter mörka och ljusa kontrast och golvet är mycket effektiva inredningslösningar. För små rum ideal mörkt golv och ljusa väggar, och hjälper dig att utöka utrymmet för ett litet rum visuellt. Om laminat eller linoleum mörk och ljus vägg, se till att det är nödvändigt att göra de mörka fläckarna i form av dekorativa paneler, dörrar, dekorativa element. Det är också viktigt att ta hänsyn till belysningen i rummet, solljus och inte överdriva det med en mörk färg.Som en mörk palett passar alla nyanser av brunt. Om kombinationen av det motsatta, nämligen mörk tapet ljust golv, är det viktigt att förstå att trimmas på ett sådant sätt kommer att vara i rummet visuellt, så denna färgkombination används vanligtvis i stora och rymliga rum. Denna kombination rekommenderas inte för användning i köket eller hallen, eftersom ljuset kommer att vara synlig när golvet från föroreningar.

Ljust golv och mörka tapeter visuellt minska rummet, så används i stora rumLjust golv och mörka tapeter visuellt minska rummet, så används i stora rum

förstora visuellt utrymmet med mörka tapeter design tekniker kommer att hjälpa följande:

 1. Designers rekommenderar att placera en spegel på väggen, är det visuellt utöka utrymmet.
 2. Du kan göra väggarna och ljus och mörk bakgrund.
 3. Utöka utrymmet för ytterligare belysning kan placeras på vägg lampetter, satte originallampan. Den speciella charm i rummet kommer att ge färgade lampor.

Efter grundläggande tips designers kan skapa en harmonisk inredning. Det viktigaste är inte att överdriva det med en mörk färg.

Vad pokleit tapet i ett mörkt rum: Designer Tips

Problemet är mycket mörka rum av många står inför. Mörkt rum kan inte bara i en liten lägenhet på denna effekt inte är försäkrade och invånarna i landet hus. Även om huset är på den soliga sidan, inte alltid spara från överdriven dysterhet i rummet.

När det gäller efterbehandling rum med tapeter, är det viktigt att komma ihåg: bara ljus tapet som lämpar sig för mörka rum.

Inredning dåligt upplysta rum som lämpar sig blond tapeterInredning dåligt upplysta rum som lämpar sig blond tapeter

Den ideala färg alternativet - är:


 • beige;
 • pistasch;
 • kräm;
 • citron;
 • gyllene;
 • Gul.

Ljusa färger bör vara ljusa och glada, tack vare detta rum kommer att bli trevligare. Trevlig blandning färger eller placeras på en av väggarna Vägg, som skildrar solar trä. Hjälp ljusare rum tapet med diskret mönster, bör det inte vara mörk och stora. Om företräde gavs till enfärgat tapet, bör en av väggarna vara tillverkade av en annan färg tapeter.

Bakgrund i mörkret vardagsrummet: hur man väljer finish för ett litet rum

Och vad tapeter kommer att vara perfekt för små mörkt rum? En bra idé för de viktigaste rummen i huset - det är en kombination av flera ljusa färger. Den lättaste färgen på tapetklister är nödvändig för det mesta släckt väggen. Också glöm inte om inredningen elementen några levande, ljusa accenter lägga inre humör och positiv. För att göra ett mörkt rum ljusare och mer levande än vad som krävs i valet av tapeter att uppmärksamma strukturen av materialet.

För små och mörka vardagsrum lämpliga ljusa färger tapet med glansig ytaFör små och mörka vardagsrum lämpliga ljusa färger tapet med glansig yta

För en liten mörk vardagsrummet är bättre att välja följande typer av tapeter:


 • vinyl;
 • textil;
 • För målning;
 • papper;
 • Fleece.

Bör vägra från matt tapet med djup struktur. Men bättre att föredra en glansig material som reflekterar strålarna, vilket bidrar lite solljus rum. Om du funderar på att med präglad yta beläggningsmaterial, bör de omedelbart ur mitt sinne, eftersom dessa tapeter uppsluka redan dåliga belysningen i rummet.

Rätt kombination av ljus och mörk bakgrundsbild i det inre

Vacker kombination av färger i det inre av rummet - det är drömmen för varje person som startade reparationer. Idag utvecklat många sätt att kombinera.

Det finns universella färgmatchning metoder:

 1. Lätt att kombinera. Denna metod kännetecknas av användningen av två färger.
 2. Komplex blandning. Denna metod innefattar en kombination av fler än två färger.
 3. Okonventionell kombination. Metoden innebär att kombinera mer än tre olika färger.

Ljus och mörker tapeter kombinera följande sätt: enkla, komplexa eller ovanlig kombination avLjus och mörker tapeter kombinera följande sätt: enkla, komplexa eller ovanlig kombination av

Med en kombination av ljusa och mörka tapeter, är det viktigt att bestämma vilka man vill se resultatet efter reparationen mannen. Vid användning av ljusa och mörka toner av färgerna kommer med nödvändighet att råda. Blonda tapeter - detta är inte nödvändigtvis vit eller beige, kan det vara rosa, persika och pistage färger. Den mörka väggen är en typ av en intressant accent i rummet.

Utmärkt val - den är klar i svart och vitt wallpapered rum. Denna kombination av en djärv, vågad och intressant. Svart och vitt tapeter idealisk för klassisk stil eller stilistisk riktning hi-tech.

Mörka väggar i det inre (video)

När limning den mörka tapeter är viktigt att komma ihåg att mörka färger visuellt minska utrymmet. Om du gör en mörk vägg och andra ljus, kan du skapa en unik interiör.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 53

map