10 regels: Hoe maak je een mooie zwarte en witte woonkamer maken

10 regels: Hoe maak je een mooie zwarte en witte woonkamer maken

12 October 2017Zwarte en witte woonkamer trekt elegantie en mooi iintereromZwarte en witte woonkamer trekt elegantie en mooie iintereromCherno en witte woonkamer - het is een klassieke combinatie die altijd ziet er duur en aantrekkelijk. Het kan gebruikt worden in een klein appartement of een grote Sovjet-gebouwde huizen modern soort! Dit kleurenschema kan universeel worden genoemd. Echter, om dat het echt begon te spelen met heldere kleuren, genoeg om een ​​paar felle accenten toe te voegen. De resulterende interieur oplossing zal zeer aangenaam voor het oog voor een lange tijd te zijn, ongeacht de wijze en de tijd van het jaar!


Zwart en wit interieur van een woonkamer: de belangrijkste voordelen

Het maken van een leven in zwart-wit - het voorrecht van de mensen met een verfijnde smaak die willen om zich te omringen met mooie en edele dingen. Het beste wat met deze taak aankan professional die vooraf ontworpen lay-outs en het eens over alle subtiliteiten met zijn klant. Natuurlijk, kunnen we proberen om de binnenkant van hun eigen ontwerp, maar de kans op het krijgen echt staan ​​ontwerp is enigszins verminderd.

Het belangrijkste voordeel van zwart-wit kamers die een dergelijk ontwerp relevant te allen tijde blijftHet belangrijkste voordeel van zwart-wit kamers die een dergelijk ontwerp relevant te allen tijde blijft

Je moet trainen voor jaren, niet een tiental projecten. Dan zal het ontwerp echt een knal. En, in de meest Claim interieur oplossingen.

Wanneer externe provocatieve zwart-wit woonkamer heeft een groot aantal voordelen:

 • De veelzijdigheid van kleur oplossingen;
 • De mogelijkheid om te combineren met andere schaduw helderder tinten;
 • "Q-factor" verkregen interior oplossingen;
 • De urgentie voor alle huidige mode.

Woonkamer, gemaakt op een zodanige monochrome kleuren, letterlijk verzadigd met intelligentie en goede smaak. En, ondanks het feit dat het ontwerp gebruikt alleen de klassieke kleuren, zwart en wit bereik wordt voordeel gekozen buitengewone persoonlijkheden.


Woonkamer in zwart-wit: wat heb je nodig om te weten

Grijs en saai situatie leven nooit in een appartement ingericht in zwarte en witte kleuren. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat er behoefte is aan een aantal wijzigingen in de procedure te maken voor de selectie van het meubilair.

Versierd met zwarte en witte woonkamer, experts raden om witte meubels te kiezenVersierd met zwarte en witte woonkamer, experts raden om witte meubels te kiezen

En hier zijn een paar fundamentele nuances die moeten worden overwogen bij de aankoop van: • Het is het beste om zich te mengen in meubels een kleur - wit of zwart;
 • Felle accenten plaatsvinden, maar in kleine hoeveelheden;
 • Meubels moeten een minimum te zijn, om te voorkomen dat het milieu zwaar te maken;
 • Seks is beter om er een neutrale tint te dekken;
 • De oude Sovjet-tijdperk meubilair is het onwaarschijnlijk te passen.

Bovendien, voor de aankoop van een bepaalde reeks, is het raadzaam om de volledige interieur te werken en na te gaan hoe de onderdelen ervan zijn in harmonie met elkaar, al dan niet met hun felle accenten te verdunnen. Beste plek om alle verwachte elementen samen te kopen om elkaar aanvullen een van hun collega's, in feite, had de voortzetting ervan.

Het interieur, dat is samengesteld uit individuele stukken die op verschillende tijdstippen, wordt zelden beschouwd als succesvol te zijn. Daarom moet de reparatie worden gedaan in een vergadering. Wijzig de kleine details kan worden met de tijd.

De meest trendy zwart-witte kamer

Correct pakte een zwart-wit palet - het is pas halverwege, die zal moeten gaan naar alle liefhebbers van mode-experimenten. Op het spel - de keuze van stijl, die in de toekomst en naar huis zal worden verzonden.

Meestal worden huiseigenaren gekozen:

 • Loft;
 • classicisme;
 • modern;
 • Industriële vormgeving.

Zwarte en witte kleuren perfect passen in het interieur van de woonkamer in loftZwarte en witte kleuren perfect passen in het interieur van de woonkamer in loft

Al deze stilistische oplossingen meer dan waard blik in zwart-wit, maar de grens tussen slechte smaak en hoge stijl vinden is erg moeilijk om een ​​onervaren persoon.

In het geval van kennis in de gekozen stijl ontbreekt, en om het zelf je echt wilt implementeren, moet u rekening als basis een paar regels:

 • Minimum aanvullende gegevens;
 • Zich baserend op het werk van ervaren professionals;
 • De wens om fouten te corrigeren;
 • Adequate beoordeling van hun eigen arbeid.

In het geval dat de resulterende ontwerp niet vreugde veroorzaakt, is het beter om de verkoop te stoppen en om hulp te vragen van een specialist. Een fout op dit punt zal veel gemakkelijker dan om het opnieuw te doen na afloop zijn. En, belangrijker nog, veel goedkoper!


De ervaring leert dat te realiseren zwart-wit ontwerp is moeilijk, maar zeer reëel. Het belangrijkste ding - niet opschieten en precies weet wat je wilt zien in het einde.

Heb ik een zwarte meubels in een woonkamer interieur

Woonkamer of hal wordt meestal geleverd met een voldoende hoeveelheid van meubilair dat is gedoemd tot een lange levensduur. Vaak is de vraag licht model, echter, die zei dat de zwarte meubels heeft geen recht om te bestaan?

Als u wilt dat de zwarte meubels te kopen, dan moet de ruimte witte muurAls u wilt dat de zwarte meubels te kopen, dan moet de ruimte witte muur

Kijk het zal zeer voordelig zijn, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

 • Het is ingericht in glas, verdund interieur;
 • Een wand die grenst aan het meubilair, wordt in een witte kleur;
 • Het meubilair presenteren levendige details of, in extreme gevallen, de glans.

Stijlvol zwart-wit woonkamer (video)


Zwart als een panter meubilair past perfect in het zwart-wit uitstekend en controversiële ontwerp. Je moet niet bang zijn voor een dergelijke gewaagde experimenten, zorgvuldig werken via elk detail. Waarom hebben veel mensen kiezen voor zo'n moeilijke ontwerp? Ja, want het ziet er erg origineel en nieuw. U hoeft niet te haasten of blind manier stelt. Interieur zeker zou er veel beter als je zijn eigen visie, gerealiseerd door middel van de thematische accenten toe te voegen. Ze kunnen zelfs een piano te worden! Maar het moet correct leren!

Ontwerp Zwart-witte woonkamer (interior foto)

4f8f6618709341562cdf9693368 1-3-950x790 48c03c366261e6957d2f77806ad12c557c 576 1517 4175191 Cherno-belayagostinaya27-650x800 Cherno-belaya-gostinaya0 Cherno-belaya-gostinaya-1200x900 Cherno-belaya-gostinaya-10260

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =

map